Andres Putting (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Pirmą repeticijų dieną užbaigia bulgarai „EQUINOX“

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

Dešimtuoju numeriu pirmajame pusfinalyje pasirodysiantis Bulgarijos atstovai šiandien buvo paskutiniai, išbandę „Altice“ arenos sceną.

Grupės „Equinox“  pasirodymą pradeda tamsioje scenoji – keturi grupės vyrai stovi ant trijų pastatytų pakylų, o Zhana sėdi. Kūrinio eigoje į tamsą įsimaišo nesryški žalia spalva, dalinai apšviečianti atlikėjų veidus. Po pirmo priedainio Zhana atsistoja ir prisijungia prie kitų stovinčių atlikėjų. Grupės nariai pasirodymo metu keičia vietas, o pabaigoje visi sustoja ant vienos pakylos.

Pasirodymas atrodo tvarkingas, kartais galime išvysti įvairių ekrano efektų, pavyzdžiui dviejų atlikėjų veidas susilieja į vieną arba vienu metu ekraną užpildo visiška tamsa. Paskutinio bandymo metu buvo panaudoti dūmai, dar labiau sustiprinantys šį pasirodymą.

Atlikėjų vokalai abejonių nekelia, visi skamba užtrikrintai. Verta paminėti, jog ant scenos nematome vienos pritariančiosios vokalistės, kuri, panašu, dainuoja daugiau, nei scenoje stovinti Zhana.

Primename, jog jau trečius metus iš eilės už Bulgarijos pasirodymo scenografiją atsakinga buvo švedė Sacha Jean- Baptiste, ankstesniais metais paruošusi iš ties įspūdingų pasirodymų ne tik šiai, tačiau ir kitoms šalims.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus