Thomas Hanses (EBU) nuotr.
OrganizavimasRepeticijos

Scenoje – mistiškoji Belgijos atstovė Sennek

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Andžej.

Iš albanų estafetę perima Belgijos atstovė Sennek su kūriniu „A Matter of Time“. Važiuojam!

Pasirodymas pradedamas visiškoje tamsoje. Stambus filmavimas sudaro įspūdį, jog Sennek yra įkalinta kameroje, o jos akis apšviečia pro mažą langelį prasiskverbianti saulės šviesa. Neįsivaizduoju, ar toks ir buvo pradinis komandos sumanymas, o galbūt tai tik mano interpretacija. Dainininkė atsimerkia, jos akys paraudusios nuo nuovargio. Netrukus atlikėja apšviečiama pilnu ūgiu, scenoje vyrauja juoda spalva su mėlynomis šviesomis. Sennek vilki juodą dalinai permatomą suknelę ir kelnes. Kameros kelis kartus pabrėžia, kokie ilgi yra atlikėjos plaukai.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Bendrai vaizdas scenoje atrodo skoningai, nepigiai, tačiau scenoje nieko nevyksta. Atlikėja tiesiog dainuoja, o jos veido išraiškos išduoda, kaip stipriai ji stengiasi išdainuoti aukštas natas, kurios kartais, deja, neskambėjo pakankamai švariai. Sennek nepadėjo net pritariantieji vokalistai.

Šių metų Belgijos pasirodymas savo mistiškumu ir minimalizmu kažkiek primena praeitų metų Blanche paraišką, tačiau manau, jog šiemet ši šalis jeigu ir pateks į finalą, tai tik per plauką. Dabar – pertrauka, o vėliau į sceną žengs vieni didžiausių šių metų favoritų ir, aišku, mūsų atstovė Ieva Zasimauskaitė!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Arturas
Arturas
prieš 5 metus

Andzej, o kaip siaip viskas atrodo per tv – scena nufilmavimas? Nes tie griauciai labai statiskai atrodo, o be LED,u truksta ivairoves.