Andres Putting (EBU) nuotr.
Organizavimas

Startuoja pirmosios asmeninės repeticijos: dinamiškas Azerbaidžano pasirodymas

Iš Lisabonos praneša „Eurodienos“ reporteris Andžej.

Sekmadienis, gegužės 29-oji. Šiandien Lisabonoje prasideda pirmosios 2018 metų „Eurovizijos“ dalyvių repeticijos.

Darbingą dieną pradeda Azerbaidžano atstovė Aisel su kūriniu „X my heart“. Pirmą bandymą žurnalistai stebėjo be garso, tačiau antrąjį kartą techniniai nesklandumai buvo pašalinti. Daugelis teigia, jog šalis šiemet pateikė gana šabloninę dainą, todėl visiškai nenustebau, jog pasirodymas nepasižymi ypatingu originalumu.

Andres Putting (EBU) nuotr.

Aisel vilki baltą glaustinukę su baltu plevėsuojančiu šleifu, o fone vyrauja mėlynos šviesos. Genialus derinys! Pasirodymą atlikėja pradeda ant balto plastikinio ledkalnio, scenoje matome tokius kelis. Priedainio metu atlikėja pradeda lakstyti iš vieno ledkalnio į kitą. Nors vokalas šios „kardio treniruotės“ metu vis dar skamba stabiliai, tačiau matomas veiksmas scenoje turi tiek pat prasmės, kiek frazė „Luna moon me up“. Kiek vėliau prie Aisel prisijungia pritariantieji vokalistai, kurie bėgioja kartu su ja, o kulminacijos metu užima pozicijas ant pakylų ir pradeda sinchroniškai gestikuliuoti su atlikėja. Taip pat paaiškėjo, jog pasirodymo metu bus naudojami pirotechniniai efektai.

Vertinant bendrą vaizdą, Azerbaidžano pasirodymas buvo šiek tiek chaotiškas, tačiau Aisel vokalas nenuvylė. Konkurso atidarymui to pakaks, tačiau pirmas pusfinalis yra gana stiprus ir nedrįsčiau teigti, jog ši šalis yra užtikrinta finalininkė.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus