Dalyviai

Izraelyje surengtoje „Eurovizijos“ šventėje – 25 šalių pasirodymai

Trečius metus iš eilės Izraelis sukvietė šių metų „Eurovizijoje“ dalyvaujančių šalių delegacijas į vieną iš populiariausių prieš konkursą vykstančių vakarėlių. 

Tradiciškai, atlikėjai, tarp kurių buvo ir Lietuvos viltis Ieva Zasimauskaitė, dalyvavo net kelias dienas vykusiuose „Israel Calling 2018“ užsiėmimuose. Delegacijos aplankė Jeruzalę, sodino medžius „Eurovizijos“ parke, taip pat bendravo su žurnalistais bei žengė raudonuoju kilimu.

Vakar vakare buvo surengtas koncertas, kuriame savo konkursinius kūrinius pristatė ne tik atlikėjai iš 25 šalių, tačiau ir svečio teisėmis pasirodę du „Eurovizijos“ nugalėtojai iš Izraelio – pirmąją pergalę šaliai 1978 metais iškovojęs Izhar Cohen bei 1998 metais triumfavusi Dana International.

Daugiau nei 10 tūkstančių Rabino aikštėje susirinkusių žmonių gausiai palaikė pasirodžiusius dalyvius. Visgi, didžiausios publikos ovacijos atiteko pirmą kartą gyvai savo kūrinį pristačiusiai Izraelio atstovei Nettai.

„Eurovizijos“ dalyvių dar laukia Madrido ir Amsterdamo vakarėliai. Į Nyderlandus vyks ir Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė.

Įspūdžiai iš „Israel Calling 2018“ užsiėmimų ir koncerto:

Ievos Zasimauskaitės pasirodymas Tel Avive:

Izraelio atstovė su „Toy“:

Australijos atstovės Jessicos Mauboy pasirodymas:

Sennek iš Belgijos:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus