„London Eurovision Party 2018“ dalyviai / londoneurovision.com nuotr.
Dalyviai

Londone vienuoliktąjį kartą įvyko „London Eurovision Party“, kuriame pirmą kartą sudalyvavo ir Lietuvos atstovai

Vakar Londone jau 11 kartą įvyko „London Eurovision Party“ renginys, kurio metu pasirodė net 18 šių metų „Eurovizijos“ dalyvių ir keli papildomi svečiai. Londone savo „eurovizinį“ kūrinį atliko ir mūsų atstovė Ieva Zasimauskaitė, kuri tapo pirmąja dalyve iš Lietuvos, pasirodžiusia šiame renginyje.

„London Eurovision Party 2018“ dalyviai / londoneurovision.com nuotr.

Be šių metų atstovų, vakarėlyje pasirodė buvusi „Eurovizijos“ laimėtoja Corinne Hermès (Liuksemburgas, 1983 m.), buvę Jungtinės Karalystės atstovai Lucie Jones ir Nicki French, šių metų „Melodifestivalen“ finalininkas Felix Sandman, norvegės Margaret Berger, Stella Mwangi ir Alexandra Rotan bei buvusi Portugalijos atstovė Suzy.

Vakarėlyje taip pat turėjo pasirodyti ir šių metų Albanijos atstovas Eugent Bushpepa, tačiau dėl problemų su vizomis albanams teko praleisti šį renginį, bet gerbėjai Eugent galės išvysti kituose vakarėliuose Amsterdame ir Tel Avive.

Vakarėlio vinimi tapo Bulgarijos atstovai – projektas „EQUINOX“ savo kūrinį „Bones“ gyvai atliko pirmą kartą. Konkurso gerbėjai buvo sužavėti grupės vokaliniu atlikimu bei balsų harmonija, o po šio pasirodymo Bulgarija pakilo net į 4 vietą lažybose dėl pergalės.

YouTube player

Vakarėlio žiūrovus taip pat maloniai nustebino ir Prancūzijai šiemet atstovaujantis duetas „Madame Monsieur“, kuris savo kūrinį „Mercy“ pristatė net tik gimtąja prancūzų kalba – publikai jie atliko ir akustinę dainos versiją anglų kalba.

YouTube player

Žinoma, abejingų nepaliko ir Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė. Dar prieš patį renginį, Ieva džiaugėsi gausiu žiniasklaidos dėmesiu bei dideliu gerbėjų palaikymu.

LRT nuotr.
„Twitter“ vartot. „elainovision“ nuotr.

Vakare Ieva pasirodė pačiame vakarėlyje ir atliko savo kūrinį „When We’re Old“. Atlikėja kūrinį atliko anglų kalba, tačiau, kaip ir atrankos finale, paskutinės dainos eilutės nuskambėjo lietuviškai.

Publika Ievą priėmė itin šiltai – auditorija ne tik dainavo kartu su atlikėja, bet ir apdovanojo gausiais aplodismentais pasirodymo pabaigoje. Visos dainos metu buvo galima aiškiai matyti, jog Ieva atrodo itin laiminga ir mėgaujasi kiekviena pasirodymo akimirka.

YouTube player

Londonas Ievai buvo dar viena stotelė prieš Lisaboną: prieš dvi savaites atlikėja lankėsi „euroviziniame“ vakarėlyje Rygoje, o toliau Ieva keliaus į Tel Avive vyksiantį renginį „Israel Calling“ bei tradicinį „Eurovision in Concert“ Amsterdame, į kuriuos susirinks dar didesnis būrys „Eurovizijos“ dalyvių.

Visus „London Eurovision Party“ pasirodymus galite išvysti oficialiame renginio „Youtube“ kanale.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus