EBU nuotr.
Organizavimas

Lisabonoje startuoja „Eurovizijos“ scenos įrengimo darbai

Likus keturioms savaitėms iki pirmųjų individualių 2018 metų „Eurovizijos“ repeticijų Lisabonoje prasidėjo scenos montavimas.

Praėjusią savaitę į „Altice Areną“ suvažiavo sunkvežimiai su scenine įranga, o balandžio pirmąją prasidėjo jos įrengimo darbai, kurie pagal planą turėtų trukti tris savaites. Portugalų televizija RTP prižiūrės, kad scenos, garso bei šviesos aparatūros įrengimas vyktų sklandžiai ir laiku.

RTP nuotr.

Primename, jog 2018 metų „Eurovizijos“ dainų konkurso sceną projektavo vokietis Florian Wieder, kuris taip pat buvo atsakingas už Diuseldorfo, Baku, Vienos ir Kijevo konkursų scenas. Pasako organizatorių, scenoje nebus nei LED ekranų, nei projekcijų – visas dėmesys bus sutelktas į atlikėjus. Po Salvadoro Sobral pergalės RTP nori pabrėžti jo pasirodymo idėją atspindintį šūkį „Muzika, tai jausmai“. Techninis konkurso prodiuseris Ola Melzig RTP interviu teigė, jog šių metų scena bus universali net be ekranų ir projekcijų, o išskirtiniai techniniai elementai ir papildomos scenos galimybės, padės kiekvienam pasirodymui scenoje sukurti skirtingas vizualizacijas ir jiems atitinkančias nuotaikas.

Primename, jog pirmosios individualios konkurso repeticijos startuos balandžio 29-ąją. Pirmą repeticijų dieną sceną išbandys ir Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus