Fanai

Ryga jau pasiruošusi pradėti „Eurovizinių“ vakarėlių maratoną!

Ateinantį šeštadienį, kovo 24-ąją Latvijos sostinėje Rygoje susiburs „Eurovizijos“ dainų konkurso dalyviai, žurnalistai ir gerbėjai, nes „Crystal Club“ koncertų salėje praūš didžiausias Baltijos šalyse rengiamas „eurovizinis“ vakarėlis „Eurovision PreParty Riga 2018“!

Renginio organizatoriai patvirtino, jog scenoje iš viso pasirodys šeši atlikėjai. Vakaro programą pradės Latvijoje ir už jos ribų žinomas atlikėjas Markus Riva. Dainininkas jau kelis kartus liko per plauką nuo pergalės nacionalinėje atrankoje. Markus koncerto svečiams atliks savo šių metų „Supernova 2018“ paraišką „This time“!

Savo „eurovizines“ dainas taip pat pristatys šių metų Čekijos atstovas Mikolas Josef, Moldovos grupė „DoReDos“, Latvijos dainininkė Laura Rizzotto ir mūsų viltis Lisabonoje, Lietuvos atstovė Ieva Zasimauskaitė! Tikėtina, jog kiekvienas iš dalyvių atliks po kelis kūrinius. Vakarą užbaigs 2015 metų Maltos atstovė Amber.

Be pagrindinio vakarėlio „Eurovision Preparty Riga“ taip pat sudarys rytinė ekskursija, kurios metu atlikėjai ir spaudos atstovai aplankys svarbiausias istorines Rygos vietas. Po pasivaikščiojimo seks spaudos konferencija, kurios metu atlikėjai dalys interviu ir filmuosis reportažuose. Esminis Latvijoje vykstančio vakarėlio pliusas yra atvykstančių atlikėjų ir žurnalistų skaičių santykis. Šiemet iš visos Europos turėtų suvažiuoti daugiau nei 20 įvairių „eurovizinių“ naujienų portalų reporterių ir visų jų dėmesys bus koncentruojamas į keturis atlikėjus. Mūsų atstovei Ievai tai yra didelis privalumas. Po vakarėlio svečiai galės bendrauti ir pasidaryti nuotraukų su atlikėjais, o vėliau paskęsti šokių sūkuryje pagal garsiausius visų laikų „Eurovizijos“ hitus.

Primename, jog „Eurovision PreParty Riga 2018“ koncertas vyks kovo 24-ąją nuo 20 val., o bilietus visi norintys gali įsigyti oficialiame platintojo puslapyje, paspaudę šią nuorodą. Daugiau informacijos apie renginį galite rasti http://eurovisionparty.lv/

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus