Dalyviai

„Eurodiena“ kalbina šiųmetinę Suomijos atstovę Saarą Aalto

Sekmadienio vakarą vykusiame Lietuvos nacionalinės atrankos finale savo pasirodymą surengė ir šių metų Suomijos atstovė Saara Aalto. Prieš atlikėjos pasirodymą „Eurodienos“ komanda turėjo progą susitikti su atlikėja ir Saara mielai atsakė į kelis klausimus.

Interviu pradžioje Suomijos atstovė pasidalijo įspūdžiais apie šeštadienį vykusį koncertą Vilniaus klube „Soho“, kur ją šiltai pasitiko šalies LGBT+ publika. Netrukus Saara priminė savo ilgą kelią link „Eurovizijos“ – atlikėja nacionalinėje atrankoje pirmiausia kelis kartus dalyvavo kaip pritariančioji vokalistė, o vėliau jėgas išbandė kaip solistė. Deja, pelnyti kelialapio į „Euroviziją“ vis nepavykdavo, tad po 2016 metais užimtos antros vietos atlikėja nusprendė daugiau atrankose nedalyvauti ir tikėjosi Suomijos televizijos pakvietimo pasirodyti konkurse, tačiau atskleidė, jog negalėjo pagalvoti, jog jo sulauks taip greitai.

Kūrinys „Monsters“, pasak Saaros, yra apie negatyvumą, kurį nuolatos girdi daugybė žmonių. Dažnai tai prasideda dar vaikystėje, kai yra sakoma, kad kažko negalima daryti ar žmogus negali būti tuo, kuo nori. Visa tai galvoje sukuria „monstrus“, nuo kurių reikia išsivaduoti. Atlikėja prasitarė, kad būdama Suomijoje ji jautėsi „netelpanti į rėmus“, o išlaisvėti Saarai padėjo dalyvavimas Jungtinės Karalystės „X-Factor“ projekte, kur mergina jautė didelį palaikymą ir meilę.

Suomijos atstovė prasitarė, jog planuoja pasirodyti kai kuriuose prieš „Euroviziją“ įvairiuose Europos miestuose vyksiančiuose koncertuose, tačiau neatskleidė, kur tiksliai ją galėsime išvysti.

Kviečiame pamatyti visą interviu su Saara Aalto ir primename, jog atlikėja dalyvaus pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, kuriame pasirodys ir Lietuvos atstovė.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus