Dragomir Spasov nuotr.
Dalyviai

Bulgarijai atstovaus projektas „Equinox“ su kūriniu „Bones“

Priešpaskutine šalimi, pristatančia savo „eurovizinį“ kūrinį, šiemet tampa Bulgarija. Šį rytą nacionalinis bulgarų transliuotojas BNT pristatė kūrinį „Bones“, kurį Lisabonoje atliks specialiai konkursui suburtas projektas „Equinox“.

Šiemet į geriausio kūrinio paieškas bulgarai žiūrėjo itin rimtai – prie komisijos, renkančios dainą, prijungė net apie 20 konkurso gerbėjų iš viso pasaulio, kuriuos išrinko platformoje „Twitter“.

Kaip ir 2016 bei 2017 metais, Bulgarijos kūrinys „Bones“ yra sukurtas austrų projekto „Symphonix“. Primename, jog ta pati kūrėjų komanda parašė ir šių metų Austrijos kūrinį „Nobody But You“. 

Projektą „Equinox“ sudaro 5 nariai: Zhana Bergendorff (Bulgarijos „X-faktoriaus nugalėtoja), Vlado Mihailov (bulgarų atlikėjas, aktorius, vienas iš Bulgarijos pritariančiųjų vokalistų 2017 metais), Georgi Simeonov (atlikėjas, dainų autorius ir prodiuseris), Johnny Manuel (amerikiečių atlikėjas, „Amerikos talentų“ dalyvis), Trey Campbell (amerikiečių dainų autorius).

YouTube player

Primename, jog Bulgarijai į konkursą sugrįžus 2016 metais, šalis finale pasiekė geriausią savo rezultatą, užimdama 4 vietą. Po metų bulgarai sugebėjo šį rezultatą dar labiau pagerinti ir finale liko antri. Ar šiemet Bulgarijai ir kūriniui „Bones“ pavyks pasiekti patį rezultatų lentelės viršų, sužinosime gegužę.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kandi Sama
kandi Sama
prieš 6 metus

nepavyks uzimti aukstos vietos