Fanai

Užsienio žurnalistų verdiktas: Paula

Kaip ir praeitas metais, šiemet nusprendėme pasiklausti savo kolegų iš užsienio, kaip jie vertina mūsų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalininkus. Devyni „eurovizinių“ naujienų portalai pateikė savo verdiktą apie Paulos „1 2 3“.

Wojtek (Lenkija):

Nuo pat pirmo perklausymo „1 2 3“ tapo mano favorite Lietuvos atrankoje. Kompozicijos prasme šis kūrinys yra puikus – greitai įsimenantis gero radijo takelio pavyzdys. Paula puikiai susitvarko su gyvu atlikimu ir nors pasirodymas atrodo prasmingas, tačiau kai kurie elementai visiškai netinka. Tiek scenografija, tiek choreografija turėtų būti tobulinama. Ir nors nesu tikras, ar sceniniai Paulos rūbai dera prie šios dainos, tačiau – dėmesį atkreipia, kas yra pliusas. Visa širdimi įsimylėjau „1 2 3“ ir tikiuosi ją išgirsti Lisabonoje.

10/10

Joe (Jungtinė Karalystė):

Geras pop kūrinys, tačiau atlikimas šiek tiek nuvylė. Jei komanda susitvarkys vokalinį skambesį, kūrinys pasieks labai daug. Tiesa, man vistiek labiau patiko Paulos praeitų metų daina.

6/10

Jaime (Jungtinė Karalystė):

Dar viena daina, įkvėpta RnB muzikos. Išsiskiria, bandant į pasirodymą įtraukti kovos menų stilių, tačiau tai atrodo kiek keistai. Vokaliai – tvarkinga, tačiau skamba kaip bet kokia kita daina.

5/10

Desirée (Nyderlandai):

Turint omeny nemažą kiekį merginų vokalisčių su pop kūriniais šių metų konkurse, akustinis variantas galėtų būti sveikintinas žingsnis, tačiau nemanau, jog akustinis stilius apskritai tinka „1 2 3“ dainai, kulminacinė dalis pusfinalyje skambėjo lyg visai kita daina. Originali versija man patinka labiau, tačiau kūrinys turėtų būti dar labiau patobulintas. 

Andrew (Serbija):

Deja, daina nėra to paties pavadinimo Glorios Estefan 80-ųjų hito lygyje, tačiau kūrinys „praplaukia” gan gražiai. Man asmeniškai, tai yra antra stipriausia paraiška Lietuvos finale. Gaila, kad tikriausiai taip yra dėl skurdaus pasirinkimo. 

6,75/10

Sergio (Ispanija):

Jaunatviškas kūrinys, tikriausiai labai patiksiantis jaunąjai auditorijai. Paula yra stipraus balso savininkė, o jos kūrinys puikiai tiktų radijo eteriui. Įsivaizduoju „Eurovizijos“ gerbėjus, šokančius pagal šį ritmą Lisabonoje.

9/10

Aleksandra (Lenkija):

„1 2 3“ yra šiuolaikinė daina, tačiau deja skamba kaip milijonas kitų, ji niekuo neišsiskiria. 

4/10

Aleksandr (Ukraina):

Paula paruošė įdomią paraišką. Jaunos ir energingos merginos pasirodyme galima pastebėti tam tikrų kūrybinių nuorodų į Britney Spears. Tiesa, manęs nesužavėjo Paulos vokalinės galimybės, šiek tiek trūksta jėgos balse. Puiku, jog pasirodyme demonstruojama choreografija, tačiau reiktų dar pasitreniruoti. 

7/10

Kylie (Naujoji Zelandija):

Paula turi labai gerą balsą, nors daina skamba kaip iš 1999-ųjų. Nelabai supratau pusfinalio pasirodymo. Jis atrodo gana keistas. 

6/10

   Michael (Jungtinė Karalystė):

Labai talentinga mergina, iškelianti dainą į lygį, kurio „1 2 3“ nėra verta. Paula nusipelnė būti finale vien dėl savo talento, o ne dėl dainos. Pasirodymas puikus, tačiau kūrinys nuvilia.

7/10

Žurnalistų verdiktas: 6,75

 


Tarpiniai rezultatai:

  1. Paula – „1 2 3“ –  6,75
  2. Kotryna Juodzevičiūtė – „That girl“ – 6,17

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
1234
1234
prieš 6 metus

Blyn, aš pažįstu tą Kylie iš Naujosios Zelandijos! Draugaujame su ja Facebook’e 😀

EVELINA
EVELINA
prieš 6 metus

man labai patinka Paulos Daina 1 2 3 ir ji verta laimeti man kiti pasirodymai nepatiko kaip Paulos nes paula verta laimeti turi labai stipru balsa , ne y apranga reikia ziureti o y balsa nes eurovizija ne koks madu sou . Eurovizija renka balsa, Didziausios sekmės tau Eurovizijoje PAULA