RUV nuotr.
Dalyviai

Sėkmės „Eurovizijoje“ po Islandijos vėliava sieks Ari Ólafsson

Šeštadienio vakarą savo atstovą rinkosi ir Islandija.  Šiųmetinės „Söngvakeppnin 2018“ atrankos finale varžėsi šeši dalyviai, tačiau pergalę iškovojo Ari Ólafsson su kūriniu „Our Choice“.

Šio vakaro nugalėtojas buvo renkamas dviem etapais. Pirmiausia komisija ir žiūrovai į superfinalą delegavo du dalyvius, Dagur Sigurðsson ir Ari Ólafsson. Tuomet galutinis žodis buvo atiduotas į žiūrovų rankas, kurie nusprendė, jog Lisabonoje pasirodys Ari.

Ari Ólafsson – „Our Choice“:

19-metis Ari užaugo Islandijos sostinėje Reikjavike, tačiau kurį laiką gyveno JAV. Vaikinas dainuoti pradėjo dar vaikystėje. Netrukus jį pastebėjo buvusi šalies atstovė „Eurovizijoje“ Selma ir vaikinas gavo rolę miuzikle „Oliver!“. 2015 metais vaikinas dalyvavo šalies „The Voice“ projekte, o pernai metų nacionalinėje atrankoje buvo kai kurių atlikėjų pritariantysis vokalistas. Mėgstmiausias Ari atlikėjas – Stevie Wonder.

Vaikinas kūrinį „Our Choice“ pristatys pirmajame „Eurovizijoje pusfinalyje, gegužės 8 dieną. Trejus metus iš eilės Islandijai nepavyko rasti sėkmės recepto ir dalyvavimas konkurse baigdavosi dar pusfinalyje. Ar Ari pavyks iškovoti bilietą į finalą?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kandi Sama
kandi Sama
prieš 6 metus

nepatiko, nepateks i finala