YLE nuotr.
Dalyviai

Suomė Saara Aalto „Eurovizijoje“ atliks „Monsters“

Šį vakarą Suomijoje įvyko ilgai lauktas „Uuden Musiikin Kilpailu 2018“ finalas, kuriame suomių atstovė Saara Aalto pristatė trijų kūrinių pasirodymus, kuriuos vertino šalies žiūrovai ir tarptautinė komisija. Tiek žiūrovai, tiek komisija vieningai nusprendė, jog Suomijai Lisabonoje turi atstovauti kūrinys „Monsters“.

Finalo rezultatai:

  1. Monsters“ (183);
  2. Domino“ (159);
  3. Queens“ (138).

Primename, kad Suomija dar lapkričio mėnesį pranešė, jog savo šalies atstove uždaru būdu išrinko Europoje kylančią žvaigždę Saarą Aalto (daugiau sužinoti galite čia), kuri „UMK 2018“ finale pristatys tris kūrinius, iš kurių vienas bandys apginti šalies garbę Lisabonoje vyksiančiame konkurse.

Šį vakarą „UMK 2018“ finale pasirodė ne tik Saara, bet ir britų atlikėja, „Spice Girls“ narė, Melanie C, kuri atliko savo hitą „I Turn to You“. Laidos vedėjais šiandien buvo buvusi Suomijos atstovė Krista Siegfrids ir Mikko Silvennoinen.

Saara Aalto pasirodys pirmajame pusfinalyje gegužės 8 dieną. Primename, jog suomiai tris metus iš eilės nesugebėjo peržengti „Eurovizijos“ pusfinalio barjero. Kaip manote, ar „Monsters“ yra daina, kuri sugrąžins šią šiaurės šalį į finalą?

YouTube player
Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus