newwavestars.eu nuotr.
Dalyviai

Grupė „DoReDos“ atstovaus Moldovai 2018 metų „Eurovizijoje“

Vienu renginiu šiemet apsiribojusi Moldova šį vakarą sprendė, kuris iš 16 nacionalinio finalo dalyviu yra verčiausias bilieto į Lisaboną. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, jog į „Euroviziją“ vyks grupė „DoReDos“ su daina „My Lucky Day“.

Kolektyvas sulaukė didžiausio palaikymo tiek iš žiūrovų, tiek ir iš komisijos. Antrą vietą užėmė Vera Țurcanu, o trečioji liko daugkartinė Moldovos atrankų dalyvė Doinița Gherman.

Grupė „DoReDos“ sudaro trys nariai – Marina Djundiet, Eugeniu Andrianov ir Sergiu Mita. 2015 metų atrankoje debiutavęs kolektyvas tuomet liko šeštoje vietoje, tačiau sulaukė didelio televizijos žiūrovų palaikymo. Po metų į „O melodie pentru Europa 2016“ grįžusiems atlikėjams komisija vėl pagailėjo taškų, tad, nepaisant antros vietos žiūrovų balsavime, bendroje lentelėje beliko tenkintis ketvirta vieta. 2017 metais grupė tapo vienais iš festivalio „New Wave“ laureatų.

Kūrinį „My Lucky Day“ parašė Philipp Kirkorov bei John Ballard. Pastarasis taip pat prisidėjo prie 2013 metų Azerbaidžano „eurovizinio“ kūrinio “Hold Me“, 2014 ir 2016 metų Rusijos dainų „Shine“ bei „You Are the Only One“, taip pat pernykščio Graikijos atstovės Demy kūrinio „This Is Love“.

Grupė „DoReDos“ pasirodys antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje. Pernai grupė „The Sunstroke Project“ Kijeve užėmė trečiąją vietą.

„DoReDos“ – „My Lucky Day“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kandis Sama
kandis Sama
prieš 6 metus

kazkaip nieko gero, i finala nepateks