thetrailerguru.com nuotr.
Dalyviai

Jungtinės Karalystės viltis Lisabonoje – SuRie

Šį vakarą Braitono mieste buvo surengtas Jungtinės Karalystės nacionalinės atrankos finalas „Eurovision: You Decide“. Renginio pabaigoje paaiškėjo, jog į Lisaboną vyks SuRie su kūriniu „Storm“. 

Renginyje, kuri vedė Mel Giedroyc bei 2015 metų „Eurovizijos“ nugalėtojas Måns Zelmerlöw, ant scenos lipo šeši dalyviai. Jų pasirodymus komentavo žiuri, tačiau balsavimo teisę turėjo televizijos žiūrovai bei slapta aštuonių narių komisija.

Renginio metu ne kartą buvo prisiminta legendinė švedų grupė „ABBA“. 1974 metais kolektyvas, Braitono „Dome“ koncertų salėje, kurioje vyko šios dienos finalas, iškovojo pergalę „Eurovizijoje“. Grupės dainų popuri publikai dovanojo Måns Zelmerlöw ir pernai Jungtinei Karalystei atstovavusi Lucie Jones.

Nugalėtoja tapusi SuRie, kurios tikras vardas yra Susanna Marie Cork, muzika susidomėjo dar vaikystėje. Dainas mergina rašyti pradėjo vos 12-kos metų, o vėliau studijavo Karališkoje Muzikos Akademijoje. SuRie jau pasirodė „Eurovizijos“ scenoje – mergina 2015 metais šoko ir dainavo kartu su belgu Loïc Nottet. Mergina taip pat prisidėjo ir prie 2017-ų metų Belgijos pasirodymo.

Primename, jog Kijeve Lucie Jones užėmė 15 vietą. Kaip seksis SuRie, paaiškės gegužės 12 dieną. Jungtinė Karalystė, kaip „didžiojo penketo“ šalis, iš karto pasirodys finale.

SuRie – „Storm“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kandi Sama
kandi Sama
prieš 6 metus

nera visai blogai, gal ir ne paskutines vietas paims 😀

Brat2va
Brat2va
prieš 6 metus

Korupcija, visai ne ši daina turėjo laimėti.