France 2 nuotr.
Atrankos

Paaiškėjo pirmasis Prancūzijos atrankos finalininkų ketvertas

Praėjusį šeštadienį prancūzų televizija „France 2“ transliavo pirmąjį nacionalinės atrankos pusfinalį, kurio metu buvo išrinkti keturi atlikėjai, pasirodysiantys „Destination Eurovision“ finale. Jais tapo Emmy Liyana, Malo‘, Louka ir vakaro favoritas Lisandro Cuxi.

Šiemet Prancūzijos nacionalinis transliuotojas „France 2“ savo atstovą „Eurovizijoje“ rinks, pasikliaudamas naujuoju atrankos formatu „Destination Eurovision“. Jau nuo birželio rengėjai rinko atlikėjų paraiškas. Iš įdomesnių atrankos taisyklių galėčiau paminėti, jog konkursinė daina negalėjo būti kūriama daugiau nei keturių autorių. Be to, bent 70 proc. kūrinio turi būti atliekama prancūziškai.

Iš viso „Destination Eurovision“ sudaro trys laidos. Du pusfinaliai filmuojami iš anksto, jų metu pasirodo po 9 atlikėjus, o šešių narių komisija sprendžia, kurie keturi kiekvienos laidos dalyviai pasirodys finale. Tuo tarpu finalą stebėsime tiesiogiai, o jo nugalėtoją rinks tiek žiūrovai, tiek tarptautinė komisija, kurią sudarys kviestiniai svečiai iš Švedijos, Italijos, Baltarusijos, Bulgarijos, Armėnijos, Šveicarijos, Rusijos, Izraelio, Suomijos ir Islandijos.

„Destination Eurovision“ pirmos laidos rezultatai:

  1. Lisandro Cuxi – Eva– 66 tašk.
  2. Emmy Liyana – OK ou KO– 50 tašk.
  3. Malo’ – Ciao– 46 tašk.
  4. Louka – Mamma mia– 30 tašk.
  5. Ehla – J’ai cru– 28 tašk.
  6. Noée – L’un près de l’autre– 26 tašk.
  7. Masoe – Paradis– 6 tašk.
  8. Enéa – I’ll be there– 0 tašk.
  9. Pheno Men – Jamais sans toi– 0 tašk.

Antrojo pusfinalio įrašas bus transliuojamas ateinantį šeštadienį, o didįjį Prancūzijos finalą stebėsime vasario 27 dieną. Pasak organizatorių, jo metu ekranuose matysime „Eurovizijai“ paruoštas galutines pasirodymų koncepcijas.

Kviečiame įvertinti pirmųjų keturių finalininkų pasirodymus. Kuris iš jų, jūsų manymu, yra verčiausias pergalės?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
...
...
prieš 6 metus

Prancuzams senai reikejo grizti prie atranku. Iskart matosi skirtumas.