smh.com.au nuotr.
Dalyviai

Australijai 2018 metų „Eurovizijoje“ atstovaus Jessica Mauboy

Australijos atstovė 2018 metų „Eurovizijoje“ – Jessica Mauboy. Tai šiandien oficialiai paskelbė nacionalinis šalies transliuotojas SBS.

Ketvirtą kartą dainų konkurse pasirodysianti valstybė ir vėl atstovą rinko uždaru būdu. Jessica Mauboy, kaip viena pretendenčių vykti į „Euroviziją“, buvo minima jau kelerius metus. Konkurso žiūrovams atlikėja pažįstama iš 2014 metų „Eurovizijos“ Danijoje, kuomet Australijai buvo suteikta galimybė pasirodyti antrojo pusfinalio metu, prieš pat paskelbiant rezultatus. Tuomet scenoje pasirodžiusi Jessica Mauboy atliko kūrinį „Sea of Flags“.

Daugiau nei 10 metų šalyje gerai žinoma 28-erių atlikėja 2006 metų „Australian Idol“ projekte užėmė antrą vietą ir jau netrukus pasirašė sutartį su įrašų kompanija „Sony Music Australia“. Iki šios dienos Jessica išleido net penkis albumus, kurie pateko į Australijos topų penketuką. Atlikėja yra pasirodžiusi kartu su tokiais atlikėjais kaip Flo Rida, Jay Sean, Pitbull, Snoop Dogg, Ludacris. Taip pat Jessica dainavo Beyonce bei Chris Brown muzikinių turų metu.

Primename, jog per pastaruosius tris metus Australija „Eurovizijoje“ užėmė 5-ą, 2-ą ir 9-tą vietas. Kaip seksis Jessicai, paaiškės kitų metų gegužės mėnesį.

Kviečiame prisiminti Jessicos Mauboy pasirodymą 2014 metų „Eurovizijoje“:

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

3 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
kandi Sama
kandi Sama
prieš 6 metus

daina tai vidutiniska, kadangi australija, tai i finala iseis

Gabrielius
Gabrielius
prieš 6 metus

Šiaip tai ne X Faktoriuje užėmė antrąją vietą, o Australian Idol. Iš viso „X Faktor” projekte ji nedalyvavo.