EBU nuotr.
Vaikų Eurovizija

Misha iš Armėnijos „Vaikų Eurovizijoje“ dainuos dramatišką baladę „Boomerang“

Armėnija savo atstovą 2017 metų „Vaikų Eurovizijoje“ rinko uždarai. Šaliai Tbilisyje atstovaus devynmetis Misha su daina „Boomerang“.

Misha pradėjo muzikuoti būdamas ketverių, kai susipažino su savo būsima kuratore ir šalyje garsios grupės „Artasakh balsai“ įkūrėja Lira Kocharyan. Kelerius metus Misha pasirodydavo su grupe įvairiuose tarptautiniuose festivaliuose ir parsiveždavo namo prestižines premijas.

Misha mėgsta klausytis muzikos, skaityti ir žiūrėti animacinius filmukus. Vaikinas dievina groti smuiku, fortepijonu ir būgnais. Mažasis vokalistas svajoja pasirodyti vienoje scenoje kartu su Robertino Loretti, Stevie Wonder ir Bruno Mars. Misha taip pat mėgsta perdainuoti kūrinius ir viešinti savo įrašus socialiniuose tinkluose.

Pernai Misha reprezentavo Armėniją festivalyje „Naujoji banga. Vaikai“ ir užėmė antrąją vietą. Šių metų gegužę vaikinas pasirodė „Bundančios Žmonijos“ (angl. „Awakening Humanity“) apdovanojimų ceremonijoje kartu su kitais garsiais Armėnijos atlikėjais.

Konkursinį kūrinį „Boomerang“ rašė Vahram Petrosyan, Avet Barseghyan, David Tserunyan ir Artur Aghek. Vahram Petrosyan, atsakingas už muziką, taip pat kūrė 2010 metais „Vaikų Eurovizijoje“ nugalėjusią armėnų dainą „Mama“. Avet Barseghyan prisidėjo prie 2009 metų Armėnijos „eurovizinės“ dainos „Jan jan“ kūrimo, kurią Maskvoje atliko seserys Anush. David Tserunyan rašė tekstą šių metų Armėnijos atstovės Artsvik dainai „Fly with me“. Tuo tarpu Arthur Aghekyan anksčiau niekaip nebuvo susijęs su „Eurovizija“, tačiau būtent jis yra „Boomerang“ koncepcinės idėjos autorius.

Misha – „Boomerang“:

Kaip manote, ar „eurovizinė“ svajonių komanda padės Mishai iškovoti armėnams antrą pergalę „Vaikų Eurovizijoje“? Viską sužinosime jau lapkričio 26 dieną. Daugiau apie šių metų konkursą skaitykite mūsų apžvalgoje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus