ABC nuotr.
Vaikų Eurovizija

Australijos atstovė „Vaikų Eurovizijoje“ Isabella Clarke ragina netylėti

Iki 2017 metų „Vaikų Eurovizijos“ liko tik dvi savaitės, todėl nusprendėme jus supažindinti su šių metų jaunaisiais atlikėjais. Australijos atstovė Isabella Clarke Tbilisyje atliks užvedantį kūrinį „Speak Up!“

Dar ne taip seniai Isabella drįso dainuoti tik duše, tačiau kai motina pasiūlė jai nueiti į perklausą pas dainavimo mokytoją Davidą Jaanz, Isabellos gyvenimas kardinaliai pasikeitė. Pirmieji ketveri muzikavo metai merginai pasižymėjo kruopščiu darbu ir dideliais pasiekimais. Vokalistė gavo pagrindinį vaidmenį keliuose mokyklos spektakliuose, taip pat plėšė laurus dainavimo konkursuose. Isabelle mėgsta australų komedijas, Benedikto kiaušinius ir itališkus skrebučius su avokadais. Mergina moka pasijuokti iš savęs, o šeima jai reiškia visą pasaulį.

„Eurovizinį“ australų kūrinį ruošė specialiai konkursui suburta komanda, kurią sudarė Toby Chew Lee, Cameron Nacson, Chloe Papandrea ir Jess Porfiri. Vienoje iš Melburno mokyklų dainai buvo nufilmuotas „Lip Dub“ stiliaus vaizdo klipas.

Isabella, sužinojusi apie jai suteiktą galimybę, apsidžiaugė ir prisipažino, jog svajonės pildosi. „Kūrinio pagrindinė mintis yra nebijoti kalbėti apie savo nuomonę, pasitikėti savimi. Ypatingai svarbu jaunoms merginoms turėti galimybę pareikšti, ko iš tiesų norisi iš gyvenimo“, – ABC televizijos interviu pasakojo jaunoji Australijos muzikos viltis.

Isabella Clarke – „Speak Up!“:

Kaip pasiseks australei Isabellai Clarke „Vaikų Eurovizijoje“ sužinosime jau lapkričio 26 dieną. Daugiau apie artėjantį konkursą skaitykite mūsų apžvalgoje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus