Vaikų Eurovizija

Nuo šiol lietuviai turės galimybę balsuoti „Vaikų Eurovizijoje“

Europos Transliuotojų Sąjunga atskleidė, jog pusę šių metų „Vaikų Eurovizijos“ rezultato lems internautų balsai.

Naujai diegiama sistema leis balsuoti konkurso gerbėjams iš viso pasaulio. Tiesa, daugelis skeptiškai vertina faktą, jog kiekvienas žiūrovas galės balsuoti ir už savo valstybę. Organizatoriai tikisi, jog šie pakitimai padės sudominti dar didesnę auditoriją ne tik iš Europos ar Australijos, bet ir iš kitų žemynų. Lietuviams, pasitraukus iš konkurso, ši galimybė taip pat leis ne tik stebėti renginį internetu, bet ir įsitraukti į nugalėtojo rinkimo procesą.

Naują balsavimo sistemą sudarys du etapai:

Pirmasis etapas: Interneto vartotojai galės balsuoti oficialiame konkurso puslapyje nuo penktadienio, lapkričio 24 dienos iki sekmadienio, lapkričio 26 dienos 16.59 val. (Lietuvos laiku). Būtent tuomet prasidės tiesioginė renginio transliacija. Balsuotojai iš pradžių bus įpareigoti peržvelgti dalyvių pasirodymų ištraukas, o vėliau galės skirti balsus 3, 4 ar 5 favoritams.

Antrasis etapas: Po paskutiniojo tiesioginės transliacijos pasirodymo balsavimas bus pratęstas dar 15 minučių. Abiejų etapų susumuoti internautų balsai lems tik 50% viso rezultato, kadangi balso teisė bus skirta ir kiekvienos dalyvaujančios šalies komisijai.

Ar pasinaudosite galimybe balsuoti už mažuosius „Eurovizijos“ dalyvius internetu? Kviečiame sužinoti daugiau apie šių metų „Vaikų Euroviziją“ mūsų apžvalgoje ir pasidalinti nuomone komentaruose. Taip pat, turėkite omeny, jog nuo kitos savaitės artimiau pažindinsime jus su kiekvienos šalies atlikėju, tad sekite naujienas!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus