Fanai

Paaiškėjo, kas šiemet atstovaus Lietuvai „OGAE antrojo šanso“ konkurse

gretaTradiciškai po „eurovizinio“ sezono pabaigos, gerbėjų klubas OGAE rengia internetinį „Antrojo šanso“ konkursą („OGAE Second chance“ contest), kuriame varžosi nacionalinių atrankų dainos, nesulaukusios galimybės suskambėti didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje. Susumavus Lietuvos OGAE klubo narių balsavimo rezultatus, paaiškėjo, jog antroji galimybė šiemet bus suteikta atlikėjai Gretai Zazza su daina „Like I love you“. Šiek tiek balsų pritrūko Kotrynai Juodzevičiūtei ir Aistei Pilvelytei, užėmusioms atitinkamai antrą ir trečią vietas.

Greta Zazza tapo Lietuvos nacionalinės atrankos debiutante, scenoje pasirodžiusi su švedo Jono Thander parašyta daina „Like I love you“. Jau pirmajame atrankos ture Greta užėmė lyderės poziciją ir buvo įvardijama, kaip rimta pretendentė į pergalę. Primename, jog užsienio žurnalistai, dalyvavę mūsų surengtame balsavime, daugiausiai simpatijų skyrė būtent Gretai. Tiesa, nacionalinės atrankos finale atlikėjai teko guostis tik 6 vieta.

„Tai daina apie šių laikų meilės prisipažinimą, kuris, deja, nėra toks saldus ir romantiškas kaip senais laikais. Išties, jei pasigilintume į šių laikų santykius, atrastume tiek daug pragmatiško „išskaičiuoto“ požiūrio. Ir tai yra gana liūdna. Tačiau šioje dainoje net ir tai nesutrukdo pasakyti „aš tave myliu“, net jei nieko nepavyks“, – apie savo paraišką prieš du mėnesius mums pasakojo Greta.

Po atrankos atlikėja sugrįžo į Stokholmą, kur toliau tęsia savo muzikinę veiklą. Greta surengė kelis pasirodymus ir intensyviai darbuojasi įrašų studijoje. „Jeigu aplinkybės susiklostytų palankiai, tikrai mielai sugrįžčiau į Lietuvos atranką“, – savo svarstymais pasidalijo atlikėja. Sužinojusi apie OGAE klubo narių sprendimą, Greta neslėpė džiaugsmo: „Malonu, kad „Like I love you“ yra vis dar klausoma. Vis tik manau, jog tikrieji „Eurovizijos“ gerbėjai jaučia, kad ši daina galėjo tapti sėkmingu variantu Lietuvai. Džiaugiuosi, jog likau suprasta ir įvertinta būtent „Eurovizijos“ fanų. Man tai tikrai labai svarbu“. Paklausta apie praeitą savaitę praūžusį „Eurovizijos“ renginį, atlikėja prisipažino, jog liko neabejinga Italijos, Švedijos, Portugalijos ir Australijos atstovams.

Daugiau apie OGAE klubo veiklą galite sužinote, paspaudę šią nuorodą. 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

9 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
TO TO MAZGE
TO TO MAZGE
prieš 6 metus

užėmė 5 vietą, ir ką dabar pasakysi? 🙂

to mazge
to mazge
prieš 6 metus

Nebus, gali nesijaudinti, kai lietuviai renka, tai buna paskutinės vietos. Tik Aistė išsiskyrė, o tokių tralialiuškų šimtai.

Neteisingumas klesti
Neteisingumas klesti
prieš 6 metus

Net ir čia Aistei kelią užkirto.

to Giedrius and ubag
to Giedrius and ubag
prieš 6 metus

Ką jūs čia šnekat, per tokius ir išsiuntėm „nuostabiąją“ fusedmarc…

LK
LK
prieš 6 metus

Nu sorry. Pas mus Fusedmarc laimejo. Po sio sprendimo is viso neverta orientuotia i komisijos ar balsuotoju nuomone

dvasios ubagai
dvasios ubagai
prieš 6 metus

bijojo imti Aiste

Giedrius M.
Giedrius M.
prieš 6 metus

Keistas pasirinkimas, net pas žiūrovus liko 6 vietoje Greta.

Linas
Linas
prieš 6 metus

NESAMONE, kodel ne Aistė? Ji juk antra buvo… Juk dėl to ir vadinasi antras šansas…

mazge
mazge
prieš 6 metus

jei bus top 3 bus daug juoko, kad neišsiuntėm šito gabalo.