Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Organizavimas

Paskutinę asmeninių repeticijų dieną pradeda Ukraina ir Italija

Iš Kijevo praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas. 

ukraina

Sekmadienis – paskutinė asmeninių repeticijų Kijeve diena. Jau šiandien vakare visi dalyviai žengs raudonuoju kilimu, o nuo rytojaus prasidės generalinės pusfinalių repeticijos.

22-uoju numeriu finale pasirodysiantys šiųmetinės „Eurovizijos“ šeimininkės Ukrainos atstovai, grupė O.Torvald, minimaliai pakoregavo savo pasirodymą. Pagrindinis vokalistas vilki kitokį drabužį – sidabrinės spalvos liemenę. Kamerų darbas atrodė geresnis, kadrai buvo keičiami dinamiškai. Pasirodymas atrodo gan efektyviai, tačiau vistiek neaišku, ar scenoje pastatyta galvos projekcija tikrai yra reikalinga. Ukrainos atstovams prognozuočiau vietą dešinėje finalinės rezultatų lentelės pusėje.


italijaAntras šiandien pasirodė favoritu laikomas Italijos atstovas Francesco Gabbani. Atlikėjo repeticija nepraėjo be nesklandumų – buvo problemų su garsu, taip pat kartais ekrane matydavome laiku nepatrauktas kameras. Šiek tiek efektyviau skambėjo pagarsinti pritariančiųjų vokalistų balsai. Italijos atstovas truputį pakoregavo ir savo judesius pasirodymo metu, dabar jie atrodo kiek mažiau chaotiški, o pats atlikėjas scenoje jaučiasi laisviau. Dar viena nauja detalė – kūrinio pabaigoje Francesco atsisuka į gorilą ir jie vienas kitam nusilenkia. 

Vizualizacijos nuo pirmosios repeticijos nepasikeitė, vis dar vaizduojami šokantys ar lotoso poza sėdintys siluetai. Ar kitąmet keliausime į Italiją? Turbūt taip.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus