Organizavimas

Jausmingoji Danija bei svajingas Airijos pasirodymas

Iš Kijevo praneša „Eurodienos“ reporterė Virginija.

danija

Aštuntu numeriu antrojo pusfinalio metu pasirodys Anja, atstovaujanti Danijai. Dainininkė įsiklausė į gerbėjų komentarus: atsisakė pirmoje repeticijoje matytos undinės kombinezono ir nusprendė pusfinalyje vilkėti jau patikrintą drabužį – raudoną suknią, su kuria nugalėjo nacionaliniame finale ir apkeliavo pusė Europos, pristatinėdama „eurovizinį“ kūrinį „Where I am“.

Nors pirmojo bandymo metu atlikėja labiau rėkė nei dainavo, problemos buvo ištaisytos vėlesnių bandymų metu. Anja yra puikus pavyzdys, kai nereikia šešių žmonių komandos užpildyti milžinišką sceną – ji daug juda, kamerų darbas yra dinamiškas, tad pasirodymas nepabosta. Danė puikiai išreiškia emocijas, o jos apdainuojamai istorijai dramatiškumo suteikia auksinių žiežirbų lietus.


airijaJeigu airio Brendan pirmoji repeticija mums įstrigo mintyse ir atrodė gan įspūdingai, šiandieninis bandymas Tarptautinio parodų centro scenoje buvo nuviliantis. Pirmą kartą konkurso scenoje pasirodęs antradienį atlikėjas sugebėjo sudominti, pasirodymas atrodė gan išsiskiriantis iš kaimynų. Visi laukė, kada mažyčiai netikslumai bus ištaisyti (kaip kad staigūs rankų mostai, kai atlikėjas patraukia mikrofoną nuo savęs, kurie atrodo labai nenatūraliai), bet, deja, antrasis bandymas neparodė jokių pokyčių. Man asmeniškai labai patinka Brendan balso tembras – ir jis repeticijų metu įrodė, kad yra puikus dainininkas, nes visas aukštas natas išdainavo švariai.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus