Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Organizavimas

Ispanija kvies žiūrovus atsipalaiduoti

Iš Kijevo praneša reporterė Virginija.

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Konkurso scenoje pabuvojo ir dar vienas „Didžiojo penketo“ narys – Ispanija. Jos atstovas Manel Navarro paruošė vasarišką dainos „Do it for your lover“ pasirodymą.

Dainininkui talkina du pritariantieji vokalistai ir būgnininkas, visi jie vilki paprastais džinsais bei havajietiškais marškinėliais, kurie jau tapo neatskiriama Manel įvaizdžio dalimi. Kaip įprasta, dainininkas iš rankų nepaleidžia gitaros ir atrodo, jog neįprastai mėgaujasi savo repeticija. Daina yra linksma, su lengvai įsimenančiu priedainiu, į kurio pinkles įkliuvo ir mūsų komanda – bandymų metu smagiai pritarėme atlikėjui.

Scenoje jis atrodė atsipalaidavęs, o ekranuose matomi palmių ir banglenčių vaizdai tik dar labiau sustiprina vasarišką įvaizdį. Dainininko vokalas skambėjo gan neblogai. Kad ir koks nuoširdus, paprastas ir atpalaiduojantis Ispanijos delegacijos pasirodymas atrodytų, bendrame kontekste jis šiek tiek nublanksta. Kad ir kokios valstybės iškovotų bilietus į didįjį finalą, nepanašu, jog tai butų lengva kova.

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus