Atrankos

Penktadienio repeticijų maratoną pradėjo Armėnija ir Slovėnija

Iš Kijevo praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.
16armenija

Šeštają asmeninių repeticijų dieną scenoje išvysime likusius pirmojo pusfinalio dalyvius, kiek vėliau – pirmus penkis antrojo pusfinalio atlikėjus,o pavakarę pirmą kartą sceną išbandys „Didžiojo penketo“ šalys ir Ukraina.

Pirmoji penktadienio rytą pasirodė Armėnijos atstovė Artsvik. Mistinį pasirodymą pirmojo pusfinalio metu demonstruosianti atlikėja šiandien atskleidė šiek tiek daugiau detalių. Visų pirma, mergina vilki juodą, ilgų kelnių kombinezoną, su kuriuo tikriausiai pasirodys ir svarbiausių pasirodymų metu. Scenos apšvietimas nepakito, naudojamas rūkas, pirotechnika. Galima pagirti ir kamerų darbą, kadangi išvystame daug dinamiškų ir kokybiškų kadrų. Bendrai įvertinant, Armėnijos pasirodymas maloniai stebina gražia scenografija ir turėtų nesunkiai prasiskinti kelią į finalą.

17latvija

Į „Euroviziją“ po 12 metų sugrįžęs Omar Naber šiandien pasirodė antras. Atlikėjas pasirodymą pradeda apsuptas nusileidusioje apšvietimo konstrukcijos. Pirmieji kadrai filmuojami iš viršaus, o vėliau išvystame ir vokalistą. Lyginant su pirmąja Slovėnijos repeticija, jokių pakitimų neišvydome, tad panašu, jog stebėjome galutinį pasirodymo variantą. Galima drąsiai teigti, jog Omar yra vienas iš stipriausių vyrų vokalistų šių metų konkurse, tačiau daina, kaip ir pasirodymas didesnio įspūdžio nepalieka.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus