Organizavimas

Kijevo scenoje – Portugalija ir Graikija

Iš Kijevo praneša „Eurodienos“ reporterė Virginija.

09portugalija

Kaip ir pirmosios repeticijos Tarptautiniame parodų centre metu, vietoj teisėto Portugalijos atstovo išvydome jo seserį Luisą Sobral. Dėl širdies sutrikimų Salvador negali ilgą laiką būti be savo medicininės komandos, todėl atlikėjo kelionė Į Kijevą yra atidėta iki pat pusfinalio generalinės repeticijos.

Tiesa, panašu jog dėl vokalo Salvador tikrai neturėtų jaudintis – savo konkursinę dainą jis atlieka su pasitikėjimu ir nuoširdumu, nelaiku nesuvirpant nė vienai balso stygai, tad svarbiausia Portugalijos delegacijos užduotis Ukrainoje tiesiog buvo sureguliuoti kamerų darbą.  Pirmojo pusfinalio metu jis pasirodys stovintis ant mažosios scenos, apsuptos žiūrovų, o ekranuose bus rodomi magiški miško vaizdai. Paprastas ir gražus pasirodymas. Jeigu Portugalija nesužavės žiūrovų namuose, Europos komisijos nariai, ypač vyresnio amžiaus, tikrai turėtų negailėti pagyrų šios valstybės pasirodymui.


10graikija

Graikijos pasirodymas beveik nepakito per paskutines dienas. Tiesa, šį kartą šiek tiek pagerėjo kamerų darbas. Demy padeda du šokėjai vyrai, atrodantys lyg graikų dievai, kurie taškosi scenos viduryje stovinčiame baseinėlyje. Pritariančiosios vokalistės yra paslėptos užkulisiuose. Nors dainininkės balsas skamba neblogai, vietomis jaučiami netikslumai, o tai gan rėžia ausį, ypač, kai daina pasiekia aukščiausią savo tašką ir Demy reikia gan ilgai išlaikyti dainuojant žodį „love“. Tuo metu jai gelbėja ir pritariančiosios, bet tai skamba itin nesuderintai ir atrodo jog kiekvienas balsas traukia natas atskirai. Graikijos galimybės pasirodyti finale yra vertinamos neblogai, bet ar dainavimas sutartinės stiliumi nepakiš kojos Graikijos komandai?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus