Andres Putting (EBU) nuotr.
Organizavimas

Pusfinalininkų pirmąsias repeticijas užbaigia energingas Izraelio pasirodymas

Iš Kijevo praneša „Eurodienos“ reporteris Tautvydas.

 Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Ketvirtają repeticijų dieną užbaigia Imri iš Izraelio. Dar vienas pasirodymas, kuriame daug baltos ir juodos spalvų. Pagrindinis vokalistas pasirodymą pradeda vienas, Imri vilki juodus drabužius, už jo fone pagal muzikos ritmą juda balti ratai. Atlikėjui dainuojant apie vaikščiojimą tarp žvaigždžių, scenos grindys imituoja…žvaigždes. Priedainio metu spalvos pasikeičia ir išvystame žalsvos ir raudonos šviesų maišalynę, tačiau nemanau, kad toks spalvų pasirinkimas yra geras.

Vėliau prie Imri prisijungia ir šokėjai-pritariantieji vokalistai – du iš jų vilki baltus, o dar du – juodus drabužius. Prie choreografinės rutinos prisijungia ir pats Imri. Vienu metu ekrane pasirodo atlikėjo atvaizdas, kuris, netrukus sudūžta. Verta paminėti, jog pasirodymo metu šokėjai tai dingsta, tai vėl prisijungia prie pagrindinio vokalisto.

Kalbant apie Imri vokalą, kai kurios partijos skamba gan stipriai ir užtikrintai, tačiau su aukštomis natomis atlikėjas ne visada susitvarko sėkmingai ir dainavimas primena cypimą.

Turint omeny, jog Imri uždarys antrojo pusfinalio programą, šansus patekti į finalą vertinčiau gan gerai, tačiau nematau šios šalies kairėje finalinės lentelės pusėje.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus