Andres Putting (EBU) nuotr.
Organizavimas

Romantiškieji estai Kijevo scenoje

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Iš Kijevo praneša reporteris Tautvydas.

Estišką Romeo ir Džuljetos istoriją antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje pasakosiantys Koit ir Laura šiandien taip pat pirmą kartą išbandė konkurso sceną. Iš esmės pasirodymas nėra labai skirtingas nuo to, kurį galėjome matyti nacionalinio finalo metu. Pasirodymą pradeda Laura, ji vilki baltą suknelę, su kuria galėtų keliauti tiesiai prie altoriaus. Scena tamsi, įvairovės jai suteikia tik baltos šviesos. Atėjus eilė dainuoti Koit, jis savo partiją pradeda nuo galo scenos, o jam žengiant į priekį jo taką žymi baltos šviesos. Vienu metu fone išvystame Lauros viedą, o prasidėjus priedainiui abu atlikėjai dainuoja kartu.

Pasirodymo metu atlikėjai juda nedaug, dinamiškumo pasirodymui nebent suteikia gan greitai judančios kameros. Pirmų bandymų metu duetas iš ties atrodė kiek pasimetęs ir susikaustęs, tačiau per trečią bandymą jau galėjome išvysti ir plastiškus Lauros rankos judesius ir Koit šypseną.

Panašu, jog Koit vis dar dvejoja ir dėl galutinio įvaizdžio, kadangi atlikėjas išbandė kelis švarkus. Kalbant apie bendrą pasirodymo vaizdą, tobulinti reikėtų tiek filmavimą, tiek ir patys atlikėjai galėtų daugiau bendrauti su kameromis. Visgi, tikriausiai finale Estiją išvysime.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Giedrius M.
Giedrius M.
prieš 6 metus

Paskutinis sakinys net mane išmušė. Kas čia per šališkas ir neigiamas požiūris į pabaltijos šalį. 🙁