Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Organizavimas

Šveicarai „Timebelle“ nukels žiūrovus į pasakų pasaulį

Iš Kijevo praneša reporteris Andžej

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

 

Sekantys scenoje pasirodo šveicarų trio „Timebelle“, paruošę konkursui pasakišką pasirodymą. Scena atrodo margai, labai daug rožinės ir geltonos spalvos, fone skraido graikų skulptūrų vaizdai. Labai saldi, Disnėjaus filmukus primenanti aplinka. Solistė vilki geltoną, kojas atidengiančią, princesės suknelę su ilgu šleifu. Siužetas kaip iš pasakos „Gražuolė ir pabaisa“, tačiau be pabaisos. Kartu su vokaliste scenoje matome grupės klavišininką, skambinantį juodu fortepijonu ir būgnininką. Pritariantieji vokalistai paslėpti už scenos.

Miruna didžiąją pasirodymo dalį stovi ant baltos apvalios pakilos su sraigtiniais laiptais. Vėliau dainininkė gracingai nusileidžia ir žengia link klavišininko, vieną iš priedainių skirdama būtent jam.  Pasirodymą Miruna užbaigia stovėdama scenos centre. Vokalas skamba pakankamai stabiliai.

Man asmeniškai šis pasirodymas atrodo šiek tiek persaldintas, tačiau gerai prisimenu praeitų metų panašų Austrijos atstovės pasirodymą, kuris pasiekė neblogą rezultatą. Ar šveicarams pavyks patekti į finalą sužinosime kitą ketvirtadienį.

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus