Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Organizavimas

„Naviband“ Europą sužavėti bandys gimtosios kalbos skambesiu

Iš Kijevo praneša reporterė Virginija

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

14-tuoju numeriu antrojo pusfinalio metu scenoje pasirodys kaimynai iš Baltarusijos – „Naviband“. Pirmą kartą konkurse jie pasakos savo gyvenimo istoriją gimtąja kalba. Platformos viduryje stovi didžiulė valties dalies kontrokcija ant kurios stovi dainininkai. Abu atlikėjai pasirinko baltų spalvų drabužius, Artiomas taip pat vilki liemenę, o Ksenija savo ilgą suknią padailino spalvotais ornamentais. Ekranuose rodomi dinamiški vaizdai, dažniausiai – didelis stiklinis rutulys.

Iš karto matyti, jog grupės nariai tiesiog mėgaujasi dainavimu ir netgi būdami dviese milžiniškoje scenoje, visiškai ją užpildo. Prie to prisideda ir nuolat besikeičiančios vizualizacijos ekrane, vėjo mašina, kas sukuria aliuziją, jog scenoje nuolat kažkas vyksta. Artiomas iš rankų nepaleidžia gitaros, kas prie baltarusių pasirodymo tik prideda natūralumo ir švelnumo.

Kolegos iš Lenkijos sukritikavo šios šalies pasirodymą dėl dekoracijų. Jie mano, kad atlikėjai turėjo likti prie kuo labiau minimalistinio dainos atlikimo, nes tai būtų jų koziris išsiskirti tarp perkrautų veiksmu „eurovizinių“ pasirodymų.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus