Andres Putting (EBU) nuotr.
Organizavimas

Danijos atstovės pasirodyme – platus emocijų spektras

Iš Kijevo praneša reporteris Andžej

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Į sceną žengė Danijos viltis Anja su pop stiliaus balade „Where I am“. Ir iš tiesų, Anja puikiai žino, kur ji yra ir ko iš jos tikisi žiūrovas.

Pasirodymo koncepcija yra panaši, kaip nacionalinės atrankos finale, tačiau tam tikros detalės buvo išpuoselėtos. Uždainių metu atlikėją gaubia tamsiai violetiniai atspalviai, o priedainių metu scena sužėri auksu. Anja nuo pirmųjų akimirkų prikausto žiūrovo dėmesį savo užburiančiu žvilgsniu ir nuoširdžia šypsena. Atlikėja jaučiasi scenos valdove. Nors ji viena, tačiau atrodo užtikrintai ir nenuobodžiai. Anja lyg tikra aktorė veda dialogą su kamera, išlieja jai savo skausmą, flirtuoja ir tuo pačiu metu, įsižeidusi bando išsireikalauti dėmesio.

Kulminaciją atlikėja pasiekia klūpėdama ant kelių, o jos fone pradeda žaižaruoti auksu. Vaizdas ekrane atrodo įspūdingai ir net sunku įsivaizduoti, ką galima būtų pakeisti ar papildyti. Kolegė Virginija teigia, jog pritariantieji vokalistai, kurių vaidmuo šiame kūrinyje yra svarbus, pasirodymo pabaigoje galėtų išeiti į sceną ir kūrinį užbaigti kartu su Anja. Tačiau aš nesutinku. Tai yra vieno aktoriaus teatras ir niekas neturėtų atimti iš Anjos jos solinės šlovės akimirkos.

Dainininkės vokalas kaip visada skambėjo aukščiausiame lygyje, o pritariamoji gospel komanda puikiai jį papildė. Akivaizdu, jog šiandien atlikėja pasirodė ne su galutiniais sceniniais drabužiais, tad kitų repeticijų metu viskas turėtų atrodyti dar geriau.

Neslėpsiu, esu sužavėtas ir pirmą kartą per pastarąsias kelias dienas pajutau šiurpuliukus. Sprendžiant iš audringų plojimų spaudos centre, neverta abejoti šios šalies patekimu į finalą.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus