Andres Putting (EBU) nuotr.
Organizavimas

Rumunija „Euroviziją“ paįvairins jodliavimu

Iš Kijevo praneša reporterė Virginija

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Mano maldos šiandieną buvo išgirstos – Rumunijos atstovai pirmoje repeticijoje pateikė visą spalvų patelę. Šiek tiek atrodo, jog jie nusprendė į savo pasirodymą sudėti visas konkurso organizatorių turimas spalvotas vizualizacijas, kas atrodo šiek tiek neskoningai. Tiesa, negaliu skųstis – kitą antradienio vakarą patys pamatysite, jog vien dėl ekranų ir apšvietimo, Rumunija tikrai įsimins televizijos žiūrovams.

Pats pasirodymas atrodo mažai pakitęs nuo to, kurį matėme nacionalinėje atrankoje. Sunku pasakyti, ar sceninė apanga bus tokia pat, kokią išvydome repeticijos metu – nors Alex buvo su kostiumu, o Ilinca prie juodų kelnių priderino raštais išmargintą blauzelę, duetas negarsėja kaip mėgstantis itin puoštis. Bet dainą jie ruošiasi užbaigti su paraku. Su dainininkais scenoje taip pat yra pritariantysis vokalistas, kuris stovintis scenos gale vienas atrodo šiek tiek keistai. Po pirmo priedainio jis ir Alex į scenos vidurį atitempia dvi dižiules blizgančias patrankas ir paskui kurį laiką šoka ant jų atsistoję. Vieno iš bandymu metu, stengdamasis užšokti Alex nukrito, tad tikėkimės iki pusfinalio repeticijų jam pavyks patobulinti savo techniką.

Pirmojo bandymo metu atlikėjai turėjo šiek tiek problemų su balsais, bet netrukus tai buvo pataisyta. Nors tiek Alex,  tiek Ilinca neturi kvapą gniaužiančių vokalų, nuotaikingas pasirodymas puikiai užpildo trūkstamas vietas. Rumunija yra viena iš nedaugelio konkurse dalyvaujančių šalių, kurios turi šimtaprocentinį patekimo į finalą koeficientą, ir labai panašu jog ir šiais metais statistikos tikrai nesugadins.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus