Andres Putting (EBU) nuotr.
Organizavimas

Malta konkurso žiūrovus bandys palikti be amo

Iš Kijevo praneša reporterė Virginija

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Pirma mintis ekranuose spaudos centre išvydus Maltos repeticiją buvo, jog nuo šiol konkurso rengėjai turėtų ne tik paskirti pasirodymo eiliškumą, bet taip pat parinkti ir drabužių bei vizualizacijų spalvas. Iš šio ryto keturių repeticijų vienintelė išsiskyrė Makedonijos atstovė Jana, visi kiti atlikėjai konkursui pateikė baltus drabužius mėlyname fone. Žinoma, „Eurovizija“ yra dainų konkursas, tad tokie dalykai, kaip apranga ir vaizdas turėtų mažiausiai rūpėti, bet ar užteks šalims vien balso galimybių išsiskirti praktiškai vienodų pasirodymų gausoje?

Maltos atstovė Claudia Faniello nacionalinę atranką laimėjo tik iš devinto karto. „Eurovizijos“ scenoje ji turės tik tris minutes sužavėti visą Europą, jog užsitikrintų vietą finale. Visų pirma – nekyla jokių abejonių apie atlikėjos vokalines galimybes – aukštos natos jai visiškai nėra baisios. Nepaisant to kad, pasirodymas kaip ir yra sudėtas pagal nerašytas „eurovizines“ taisykles bei nėra prie ko prikibti, tačiau neapleidžia jausmas, jog kažko trūksta. Claudia savyje turi primadonos savybių ir tai puikiai atsispindi repeticijų metu. Taip pat galėtų atsisakyti to itin ryškaus makiažo, kuris 28-erių dainininkę sendina geru dešimtmečiu.

Deja, sulaukus Claudios ketvirto bandymo scenoje, darosi labai sunku įvardinti, ką tokio turi Maltos pasirodymas, ko jau nesame regėję šiame repeticių maratone.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus