Andres Putting (EBU) nuotr.
Organizavimas

Po pirmos repeticijos Austrija veržiasi tarp konkurso geriausiųjų

Iš Kijevo praneša reporterė Virginija

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Vakar Tarptautiniame parodų centre repetavęs Kipro atstovas bandė atrasti gravitaciją, o šiandieną austras Nathan dainavo apie bėgiojimą oru. Panašu, jog šiais metais tarp populiariųjų ir antgamtinių reiškinių tematika.

Pasirodymas prasideda atlikėjui sėdint ant didelės mėnulio formos dekoracijos scenos viduryje. Atlikėjas taip pat liko ištikimas tarp šių metų konkurso dalyvių vyraujančioms spalvoms – vilki baltais drabužiais, bei dainos pradžioje vyrauja mėlynas fonas. Ekranai netrukus nusidažo aušros spalvomis, bei pakaitomis rodomos tai danguje mirksinčios žvaigždės, tai plaukiantys debesys. Antrojo pusfinalio metu bus taip pat panaudota dūmų mašina, kuri pasirodymui suteikia paslaptingumo, lengvumo ir jaukumo.

Nathan pasitikėjimas savimi puikiai atsispindi tai kaip jis juda po sceną. Netgi drįsčiau teigti, jog pirmą kartą šių metų konkurse atlikėjas, kuris repeticijos metu pasirodo vienas, visiškai neatrodo pasimetęs ir pilnai užpildo didelę konkurso sceną. Atlikėjas tiesiog spinduliuoja charizmą ir gerą nuotaiką, o nuo veido nedingstanti šypsena privers šyptelti ir žiūrovus namuose. Antroje kūrinio dalyje prie Nathan prisijungia keturi pritariantieji vokalistai, prieš tai dainavę iš už užkulisių, kas suteikia pasirodymui dinamiškumo.

Jeigu prieš repeticijų pradžią Serbija buvo įvardijama kaip užtikrinta finalininkė ir buvo manoma, jog Austrija turės sunkumų prasiskverbti tarp dešimties geriausių pusfinalių dainų, šis rytas situaciją apvertė aukštyn kojom. Tijanos pasirodymas nesukūrė atmosferos taip reikiamos renginio pradžiai, o tuo tarpu Austrija, akimirksniu pavergė savo nuoširdumu. Jau pats pirmasis Nathan bandymas buvo palydėtas gausiais plojimais spaudos centre Kijeve ir netgi dabar yra įvardijama kaip viena įspūdingiausių repeticijų šiandieną.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus