Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Organizavimas

Lenkija vietą finale bandys užsitikrinti paprastumu

Iš Kijevo praneša reporterė Virginija

Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.
Thomas Hanses (EBU) nuotr.

Antroji šį rytą Tarptautinio parodų centro scenoje pasirodė Lenkijos atstovė Kasia. Po triukšmingo dainos „Flashligh“ atlikimo nacionaliniame finale, šį kartą ji Europą bandys sužavėti su šiek tiek supaprastinta pasirodymo versija – buvo atsisakyta instrumentalistų, o šalia dainininkės scenoje yra tik smuikininkas. Kasia vilki baltą triko su krintančiu ilgu permatomu sijonu, kuris šiek tiek primena piratų aprangą. Pasirodymas gan statiškas, atlikėja per visą dainos atlikimą nepajuda nė centimetro. Nors vokaline prasme daina buvo atlikta be priekaištų, atrodo, jog pasirodymui kažko trūksta, o du žmonės didelės scenos pakankamai neužpildo.

Kaip ir prieš tai matytoje Graikijos repeticijoje arena nusidažo mėlyna spalva. Deja, ir šį kartą lenkai nusprendė išlikti paprasti ir nenaudoti įmantrių vizualizacijų ekranuose – retkarčiais plazdenančios plunksnos ir skrendantys paukščiai visiškai nepadeda įnešti gyvumo pasirodymui. Už gyvūnų teises aršiai kovojanti dainininkė nusprendė jų atvaizdus panaudoti ir savo „euroviziniame“ pasirodyme – plazdenančios juostos suformuoja briedžio siluetą. Tai puikiai papildo šių metų konkurse vyraujančią gyvūnų tematiką.

Nors Lenkijos galimybės patekti į finalą yra vertinamos pakankamai gerai, spaudos atstovai plojimais palydėjo tik kai daina buvo sudainuota paskutinį kartą. Kolegos iš Lenkijos po repeticijos atrodė gan nusivylę savo tėvynainės pasirodymu ir negailėjo jam kritikos.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus