Andres Putting (EBU) nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Provokuojanti juodkalniečio Slavko repeticija, ar visi supras?

Iš Kijevo praneša reporteris Andžej

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Slavko iš Juodkalnijos paruošė šmaikščiausią šiandien matytą pasirodymą. Sunku apibūdinti viską, kas vyko scenoje. Nenustebsiu, jeigu daugelis teigs, jog tai yra pigi vulgarybė, o kitiems tai atrodys lyg ironiškas šedevras.

Slavko pasipuošęs aptempta permatoma palaidine, pasirodymo pradžioje išvysime ir klipe jau pristatytą mėlyną sijoną, o per pirmą priedainį atlikėjas jį iškeis į blizgančias kelnes su auksinėmis grandinėlėmis. Ekranuose šoka animuoti pusnuogio Slavko atvaizdai, kamera kelis kartus stambiu planu fiksuoja atlikėjo tarpukojį. Aišku, negaliu nepaminėti ir garsiosios kasos. Slavko glosto ją, sukinėja kaip vėjo malūnas suka savo sparnus, vėliau laiko iškėlęs rankose kaip kardą. Trumpai tariant, taip ją brangina, tarytum asmeniškai augino kelerius metus.

Choreografija kartais primena Beyonce judesius, kartais tam tikri šokinėjimai atrodo nerangiai. Dainos pabaigoje Slavko išsitiesia ant grindų ir bando pademonstruoti tam tikrus seksualius judesius. Tiesa, tokiais veiksmais Slavko tik sukėlė juoko bangas spaudos centre.

Nemanau, kad Juodkalnijai šiemet gresia patekti į finalą, tačiau šį pasirodymą įsiminsite ilgam.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Ponas
Ponas
prieš 6 metus

Pamatysit pateks į finalą! Aš už!