Andres Putting (EBU) nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Belgijos atstovė Blanche bandys pavergti nuoširdumu, tačiau ar pavyks?

Iš Kijevo praneša reporteris Andžej

Andres Putting nuotr.
Andres Putting nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Nors po kelių pasirodymų gimtinėje daugelis spėliojo, ar belgė Blanche „Eurovizijoje“ pasirodys kartu su šokėjomis, šiandien scenoje ji dainavo vienui viena, o pritariančiosios vokalistės buvo paslėptos. Labai gaila. Juk šio kūrinio aranžuotė yra tokia magiška, tiek daug erdvės improvizacijai, emocijoms, o Blanche visas 3 minutes prastovėjo vienoje vietoje, veido mimikos pokyčių taip pat neaptikta. Atrodė, jog tai yra paskutinis atlikėjos pasirodymas prieš sušaudymą. Tiesa, pirmojo bandymo metu išvydome ir ašaras.

Blanche vilkėjo rožinį megztinį ir džinsus, tačiau tai nėra jos sceniniai drabužiai. Scenoje vyravo mėlyna spalva, kosminės sferos, chaotiški molekulių judesiai.

Vokalas neskambėjo pakankamai užtikrintai, bet tenka pripažinti, jog bendrame kontekste jis išsiskiria iš kitų vokalisčių tembrų. Vis dėlto, aukštos kulminacinės natos buvo labiau išrėktos negu išdainuotos. Kol kas atrodo, jog kūrinys „City lights“ gali būti vienas iš didesnių šių metų nusivylimų.

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Adg
Adg
prieš 6 metus

Šiek tiek gaila, nes ji tebėra mano nugalėtoja:(( Matosi, kad jaudinasi, bet visumoj nėra labai blogai. Tikejaus kad projekcijose bus panaudoti vaizdo klipo motyvai, bet šiaip atrodo neblogai (vis geriau nei Albanijos skraidantis laivai ir laikrodžiai :DDDDDDD )