Andres Putting (EBU) nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Australas Isayah pasirodyme visą dėmesį sutelks vien į save

Iš Kijevo praneša reporteris Andžej

Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.
Andres Putting (EBU) nuotr.

Ketvirtasis scenoje dainuoja Isayah iš Australijos. Atlikėjas pasirodo vienas, stovėdamas ant apvalaus podiumo. Iš pradžių aplink atlikėją tūnojo visiška tamsa, tačiau jau netrukus ekranuose vyravo tamsiai mėlyni, žali ir raudoni atspalviai. Taip pat išvydome išskirtines projekcijas, kuriuose mirga daug Isayah atvaizdų. Vaizdas šiek tiek priminė vizualizacijas, kurias matėme mūsų atrankoje pas Kotryną Juodzevičiūtę, panaši idėja. Isayah vilkėjo pilką apsiaustą ir kelnes. Tikėtina, jog tai yra galutinė sceninių drabužių kombinacija.

Vokalas skamba užtikrintai, pritariantieji vokalistai paslėpti už scenos ir jau nuo pat pirmųjų repeticijų skamba darniai. Isayah savaime yra gana statiškas, todėl manau, jog filmavimas galėtų būti šiek tiek dinamiškesnis.

Trečio bandymo metu pagaliau išvydome prabangius fejerverkų pliūpsnius ir lietų. Išties, gerai surežisuota „Don’t come easy“ kulminacija, atvaizduojanti atlikėjo vidinę pergalę. Nepasakyčiau, kad spaudos centre visi alpo dėl šio pasirodymo, tačiau džiugu, kad pas australus bent jau viskas skoningai suderinta.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus