esckaz.com nuotr.
Organizavimas

Paaiškėjo 2017 metų „Eurovizijos“ atidarymo ceremonijos detalės

esckaz.com nuotr.
esckaz.com nuotr.

Oficiali Kijevo „Eurovizijos“ atidarymo ceremonija bus surengta gegužės 7 dieną parodų ir kongresų centre „Parkovyj“. Tradiciškai ši šventė rengiama likus 6 dienoms iki didžiojo dainų konkurso finalo, o pagrindiniu akcentu tampa raudonasis kilimas, kuriuo žengia šalių dalyvių delegacijos. 

2017 metų „Eurovizijos“ raudonasis kilimas bus įrengtas Ukrainos sostinėje šalia Marinskio rūmų, o jo ilgis sieks net 265 metrus. Už renginį bus atsakingas garsus šalies teatro režisierius Sergej Proskurnia. Pasak režisieriaus, Marinskio rūmų aplinka yra tinkamiausia atidarymo šventei, nes tai sostinės centras su įspūdinga architektūra ir kraštovaizdžiais.

esckaz.com nuotr.
esckaz.com nuotr.

„Ant raudonojo kilimo bus įrengtos kiekvienos šalies spaudos atstovų ir akredituotų gerbėjų zonos. Kiekviena delegacija turėtų įveikti raudoną kilimą per 40 minučių, o pati ceremonija truks 2,5 valandos. Vienu metu kilimu žengs 12 šalių delegacijos. Tradiciškai šio renginio metu atlikėjai dalins interviu žurnalistams ir bendraus su ištikimais gerbėjais“, – pasakojo Sergej Proskuria.

Po raudonojo kilimo ceremonijos visi dalyviai persikels į „Parkovyj“, pakils ant stogo ir iškels savo šalių vėliavas. Šventinę atmosfera kurs Nacionalinis akademinis tautinių instrumentų orkestras, atliksiantis „eurovizinių“ hitų popuri.

Tiesioginę renginio transliaciją miesto svečiai galės stebėti per didelius ekranus, kurie bus įrengti „Eurovizijos kaimelyje“ Kreščiatike.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus