Eurodiena.lt

10-ojo „Eurodienos“ gimtadienio proga – viktorina!

euroday_2017

Nenumaldomai artėjant kovo 18-ai dienai, kuomet „Eurodiena“ švęs savo veiklos dešimtmetį, kviečiame visus mūsų skaitytojus išbandyti savo žinias apie „Eurovizijos“ konkursą kiek pasikeitusioje viktorinoje ir laimėti 25€ vertės prizą, kurį nugalėtojas galės pats išsirinkti iš oficialios „Eurovizijos“ parduotuvės. 

Į šiųmetinį žaidimą, vyksiantį kovo 18 dieną (šeštadienį), bus pakviesta 12 dalyvių – visi jie turės įveikti nuo šiandien iki ketvirtadienio pasirodysiančias atrankines užduotis. Pagrindinis žaidimo etapas vyks „Eurodienos“ „Skype“ pokalbių kambaryje ir susidės iš keturių etapų, po kurių ir paaiškės „Eurovizijos“ žinovas.

Atrankinis turas (kovo 13–16 d.):

Jau nuo šiandien, kiekvieną vakarą, 17.00 val. ir 20.00 val. „Eurodienos“ „Facebook“ puslapyje bei 19.00 val. mūsų internetinėje svetainėje bus pateikiamas atrankinis klausimas arba klausimų rinkinys. Pirmajam teisingai įveikusiam dienos užduotį atiteks kvietimas į viktoriną.

Viktorina (kovo 18 d. 18 val.): 

12 į žaidimą patekusių dalyvių dėl pergalės kovos keturiuose žaidimo etapuose:

  • Pirmas etapas – 12 dalyvių atsakinės į 30 atvirų klausimų, o teisingo atsakymo vertė svyruos nuo 1 iki 3 taškų. Pasibaigus šiam turui, 8 dalyviai tęs kovą.
  • Antras etapas – likę dalyviai toliau rinks taškus bandydami atsakyti į 20 klausimų (teisingo atsakymo vertė – 2 taškai). Po šio etapo atsisveikinsime su dar trimis dalyviais.
  • Trečias etapas – šiame etape taškai bus skaičiuojami iš naujo. Burtų keliu žaidėjai vienas kitam, iš penkių pateiktų temų, parinks vieną. Kiekvienas dalyvis turės 2 minutes atsakyti į kuo daugiau klausimų, susijusių su ta tema, tačiau ne daugiau nei 15. Kiekvienas teisingas atsakymas žaidėjui pelnys po tašką. Po šio etapo į finalinį turą pateks du dalyviai.
  • Ketvirtas etapas (finalas) – dvikovoje žaidėjai kovos dėl pergalės iki penkių taškų, bandydami teisingai atsakyti į pateiktus klausimus.

Išsamesnės taisyklės bus pateiktos žaidėjams prieš viktoriną.

Esant neaiškumams, lauksime Jūsų klausimų apie žaidimo eigą šio pranešimo komentaruose arba kitais „Eurodienos“ komandos kontaktais.

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus