„Youtube“ nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

San Marino legenda Valentina Monetta grįžta į „Euroviziją“, pasirodys duetu su Jimmie Wilson

„Youtube“ nuotr.
„Youtube“ nuotr.

San Marinas nusprendė į „Euroviziją“ ketvirtą kartą išsiųsti Valentiną Monettą. Atlikėja scenoje dainuos kartu su Jimmie Wilson.

San Marino konkursinės dainos „Spirit of the night“ muziką kūrė Ralph Siegel, o tekstą parašė Steven Barnacle ir Jutta Staudenmayer. Tarp kitko, tai yra 25-as kompozitoriaus Ralph Siegel kūrinys, skambėsiantis „Eurovizijoje“.

Valentina Monetta atstovaus San Marinui ketvirtąjį kartą. Šią dainininkę regėjome 2012, 2013 ir 2014 metų „Eurovizijos“ dainų konkursuose. Pasirodžiusi Kopenhagoje 2014 metais, Valentina tapo pirma atlikėja konkurso istorijoje, atstovavusia savo šaliai trejus metus iš eilės. Maža to, ji yra vienintelė San Marino atstovė, patekusi į „Eurovizijos“ finalą. Tai Valentinai pavyko įgyvendinti būtent iš trečio bandymo. 

Jimmie Wilson yra aktorius ir dainininkas, vaidinęs tokiuose miuzikluose kaip „Sisterella“ ir „Hope“. Pastarajame Jimmie atliko buvusio JAV prezidento Barack Obama vaidmenį.

Valentina Monetta ir Jimmie Wilson – „ Spirit Of The Night“:

San Marino atstovai atliks savo kūrinį antrajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, vyksiančiame gegužės 11 dieną. Kaip manote, ar ši šalis turi šansų patekti į finalą?

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus