Grupė „Fusedmarc“. Kulkos nuotr
Atrankos

Lažybininkai pergalę nacionalinėje atrankoje pranašauja grupei „Fusedmarc“

Nacionalinės  „Eurovizijos“ atrankos gerbėjams skaičiuojant paskutines valandas iki finalinio koncerto pradžios Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, pristatome, kurių finalininkų šansus nugalėti Lietuvos lažybų bendrovės vertina palankiausiai.

Lažybų bendrovių statymų koeficientai
Lažybų bendrovių statymų koeficientai

Dviejų pastarųjų šeštadienių lyderiai – grupė „Fusedmarc“ – daugiausia palaikymo sulaukia iš televizijos žiūrovų ir nacionalinės komisijos, tačiau užkariauti užsienio komisijos narių simpatijas jiems sekasi sunkiau. Nepaisant to, „Fusedmarc“ yra vieni iš realiausių pretendentų atstovauti Lietuvai šių metų „Eurovizijoje“. Būtent jie nacionalinės atrankos finalo dieną tiek lažybų bendrovės „TonyBet“, tiek „Orakulas“ reitinge pirmauja koeficientu 1,60.

Visai nedaug atsilieka ir „Eurovizijos“ atrankų veteranė Aistė Pilvelytė. Ji yra daugiausia žiūrovų balsų per visas šių metų atrankines laidas surinkusi atlikėja.  Visgi, didelę įtaką rezultatams turi ir komisijos vertinimas, ir štai čia lietuvių ir užsienio profesionalų nuomonės vėl išsiskiria. Lietuvos žiuri Aistei negaili aukštų balų, priešingai negu užsienio komisija. 1 euras už Aistės Pilvelytės triumfą lažybų bendrovėje „TonyBet“ gali atnešti 2,20 euro, o „Orakulas“ – 2,30 euro.

Gerbėjų į nacionalinės atrankos finalą sugrąžinta Lolita Zero taip pat turi neblogų šansų išvykti į Kijevą. Nors komisija Gyčio Ivanausko alter ego pasirodymą iki šiol vertino skeptiškai, lažybininkai jam prognozuoja trečią vietą. Kitų finalo dalyvių galimybės laimėti vertinamos atsargiau. Dvi paskutines laidas užsienio komisiją sužavėjęs Gabrielius Vagelis rikiuojasi ketvirtas, o už jo ir jauniausia atrankos atlikėja Paula Valentaitė.

Prasčiausiai yra vertinamos Gretos Zazzos ir Kotrynos Juodzevičiūtės galimybės. Visgi, reikia sutikti, kad aiškaus lyderio nacionaliniame finale nematyti, todėl vakaro baigtis bus labai įtempta.

Ar sutinkate su tokiomis lažybininkų prognozėmis? Kam Jūs patikėtumėte atstovauti Lietuvai šių metų „Eurovizijoje“?

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

4 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Erika
Erika
prieš 7 metus

nu tikiuosi nelaimes jie… dar viena nesamone butu….

Veplai
Veplai
prieš 7 metus

Matyt nestebejai ankstesniu atranku etapu arba nemoki analizuot duomenu

vepla
vepla
prieš 7 metus

as taip nemanau:)

Garantuotas reikalas
Garantuotas reikalas
prieš 7 metus

Kas dar nepastate paskubekit, iki vakaro manau fusedmarc santykis kris iki 1.3