CT nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Čekijos viltis Martina Barta „Euroviziją“ bandys užkariauti su daina „My turn“

CT nuotr.
CT nuotr.

Uždaros atrankos metu išrinkta Čekijos atstovė Martina Barta šiandien pristatė kūrinį „My turn“, su kuriuo pasirodys „Eurovizijos“ scenoje. 

Čekų nacionalinis transliuotojas CT buvo paskelbęs geriausios dainos paieškas, o sulaukęs daugybės paraiškų, išrinko baladę „My turn“. Prieš kelias savaites buvo nufilmuotas ir vaizdo klipas, kurio premjeros turėtume sulaukti per artimiausias dienas.

Martina Barta yra garsi džiazo atlikėja tiek gimtojoje Čekijoje, tiek Vokietijoje. Nuo penkerių metų Martina mokėsi groti fleita, fortepijonu ir smuiku. Vėliau mergina įstojo į „Jan Neruda“ muzikos gimnaziją, kurioje susipažino su iki šiol jos karjerą lydinčiu instrumentu – valtorna. Netrukus Martina laimėjo talentų konkursą „Robinas Hudas – kelias į šlovę“ ir pelnė teisę atlikti Ledi Marion vaidmenį miuzikle apie Robiną Hudą. 2011 metai nusprendė studijuoti džiazo atlikimą Berlyne. 2014 metais atlikėja pradėjo dainuoti vokiečių grupėje „4 to the Bar“, taip pat iki šiol pasirodo su grupe „JJJazzmen“ ir „Swinging Quartet“ kolektyvu.

Martina Barta – „My turn“:

Primename, jog Čekijos atstovė pasirodys gegužės 9 dieną pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje. Kaip manote, ar Martinai pavyks nuvesti savo šalį į didįjį konkurso finalą ir pagerinti pernai pasiektą Gabrielos Gunčikovos rezultatą? Kviečiame komentuoti!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus