Avrotros nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Nyderlandų atstovės Kijeve dainuos „Lights And Shadows“

Avrotros nuotr.
Avrotros nuotr.

Šių metų „Eurovizijoje“ Nyderlandams atstovausiančios „O’G3NE“ merginos šiandien pristatė kūrinį „Lights And Shadows“, su kuriuo pasirodys Kijevo scenoje. 

Primename, jog O’G3NE grupę sudaro trys seserys Lisa, Ammy ir Shelley. Kolektyvas yra vienas populiariausių Nyderlanduose. Nors 2007 merginos atstovavo savo gimtinei „Vaikų Eurovizijoje“ ir užėmė 11 vietą, populiarumą pelnė tik 2014 metais po pergalės vietiniame muzikiniame projekte „The Voice“. Beje, tai yra pirmasis kolektyvas pasaulyje, iškovojęs pergalę šio formato šou. Vėliau merginos dalyvavo projekte „Geriausi Nyderlandų vokalistai“, kurio metu demonstravo savo vokalines galimybes ir išskirtiniais perdainavimais sparčiai rinko peržiūras „Youtube“ tinkle. Praėjusių metų rugsėjį buvo pristatytas debiutinis O’G3NE albumas „We got this“.

Puikiais vokaliniais sugebėjimais pasižyminčios merginos atstovauti šaliai buvo išrinktos uždaru būdu – taip AVROTROS „Eurovizijos“ atstovų paieškas vykdo jau penkerius metus iš eilės. Dėl bilieto į finalą seserų grupė kovos gegužės 11 dieną, antrajame konkurso pusfinalyje. Pernai Nyderlandams atstovavęs Douwe Bob iškovojo 11 vietą.

„O’G3NE“ – „Lights and Shadows“:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus