Eurovizija 2017 (dalyviai)

Latvijos finalas be netikėtumų – į „Euroviziją“ vyksta poproko grupė „Triana Park“

Picture Agency nuotr.
Picture Agency nuotr.

Vėlų sekmadienio vakarą įvyko Latvijos „Eurovizijos“ atrankos finalas, kuriame  į nugalėtojo titulą pretendavo keturi dalyviai, kuriuos pusfinalio metu delegavo žiūrovai bei komisija. Finale kovėsi:

  • Santa Daņeļeviča „Your Breath”
  • The Ludvig „I’m in Love With You”
  • My Radiant You „All I Know”
  • Triana Park „Line”

Po kelias valandas trukusio šou, latviai galiausiai išrinko savo atstovus, vyksiančius į „Euroviziją“ Kijeve. Susumavus žiūrovų balsus, nugalėtojais tapo poproko grupė „Triana Park“, bandžiusi laimę atrankose jau šeštą kartą. Tokią konkurso baigtį buvo galima nujausti jau atrankinėse bei pusfinalio laidose, kadangi „Triana Park“ su daina „Line“ nė karto neužleido lyderio pozicijos kitiems dalyviams.

Savo „eurovizinį“ kelią grupė „Triana Park“ pradėjo dar 2008 metais, kai debiutavo „Eurodziesma“ atrankose. Po penkių dalyvavimų kolektyvas nusprendė padaryti pertrauką, o šiemet sugrįžo į „Supernovą“ ir įrodė, jog kartais verta sustoti, apmąstyti, ką darei blogai ir sugrįžti su trenksmu. Grupę „Triana Park“ sudaro vokalistė Agnese Rakovska, gitaristas Artūrs Strautiņš, bosistas Kristaps Ērglis ir būgnininkas Edgars Viļums.

Latvijos atstovai pasirodys pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje, vyksiančiame gegužės 9 dieną. Ką manote apie kūrinį „Line“? Kviečiame pasidalyti įspūdžiais!

„Triana Park“ pasirodymas finale:

„Line“ studijinė versija:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
...
...
prieš 7 metus

Latvijos Harley Quinn 😀

Agne85
Agne85
prieš 7 metus

Superine tiesiog♡ 3 metus latviai varo, saunuoliai