TVM nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

„Sunstroke Project“ iš Moldovos grįžta į „Eurovizijos“ sceną

TVM nuotr.
TVM nuotr.

Šiandien moldavai išrinko savuosius atstovus 2017 metų „Eurovizijoje“. Jais tapo puikiai konkurso gerbėjams pažįstama grupė „Sunstroke Project“ su daina „Hey mamma“.

Moldovos „O Melodi pentru Europa 2017“ atrankos finale pasirodė 8 atlikėjai. Komisijos favoritais tapo „Ethno Republic“ ir Surorile Osoianu komanda, o tuo tarpu žiūrovai pirmąją vietą skyrė „Sunstroke Project“ vyrukams. Būtent jie jau antrąjį kartą atstovaus Moldovai „Eurovizijos“ dainų konkurse. 

Grupę „Sunstroke Project“ sudaro Sergei Yalovitsky (vokalas), Anton Ragoza (smuikas) ir Sergey Stepanov (saksofonas). Grupė kelis kartus dalyvavo nacionalinėse atrankose, o 2010 metais kartu su Olia Tira pristatė Moldovą Osle vykusioje „Eurovizijoje“. Jų daina „Run away“ pateko į finalą, užėmė jame 22 vietą, o interneto platybėse dar ilgai buvo aptarinėjamas epiškasis grupės saksofonistas (Epic Sax Guy). Iš jo pasirodymo besikartojančio fragmento buvo sumontuotas 10 valandų trukmės vaizdo įrašas, kuris „Youtube“ tinkle surinko virš 25 mln. peržiūrų.

 „Sunstroke Project“ pasirodymas 2017 metų nacionalinės atrankos finale:

Studijinė „Hey Mamma“ versija:

Komandos pasirodymas kartu su Olia Tira 2010 metų „Eurovizijoje“:

Legendinis 10 valandų trukmės vaizdo įrašas su epiškuoju saksofonistu:

 

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus