Atlikėjos asmeninio archyvo nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Lenkijos garbę 62-oje „Eurovizijoje“ gins Kasia Moś su „Flashlight“

Atlikėjos asmeninio archyvo nuotr.
Atlikėjos asmeninio archyvo nuotr.

Kasia Moś laimėjo lenkų nacionalinę atranką „Krajowe Eliminacje 2017“ ir su daina „Flashlight“ pasirodys ateinančiame „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Šiandien Lenkijoje buvo surengta dešimta nacionalinė „Eurovizijos“ atranka, kurioje dėl teisės atstovauti šaliai Kijeve varžėsi 10 atlikėjų. Susumavus komisijos ir žiūrovų rezultatus paaiškėjo, jog nugalėtoja tapo Kasia Moś. Ši atlikėja sėkmę nacionalinėse atrankose bandė trečiąjį kartą, kuris, kaip matome, nesumelavo. Kasia pelnė didžiausius įvertinimus iš visų komisijos narių, tačiau pagal žiūrovų balsavimą liko antra. Jeigu galutinį sprendimą lemtų tik žiūrovai, Lenkijai atstovautų Carmell su daina „Faces“.

2006 metais Kasia Moś debiutavo nacionalinėje atrankoje su daina „I wanna know“ ir užėmė 10 vietą. 2011 metais išvyko į Las Vegą, kur susipažino su garsiu prodiuseriu Robin Antin, subūrusiu grupę „Pussycat Dolls“. Atlikėja buvo pasirašiusi pusantrų metų trukmės sutartį ir dainavo „Pussycat Dolls Burlesque Review“ trupėje. Vėliau Kasia sugrįžo į Lenkiją, dainavo įvairiuose festivaliuose, užėmė trečią vietą populiariame lenkų šou „Must be the music“ ir įrašė pirmąjį albumą „Inspination“. Pernai su kūriniu „Addiction“ antrą kartą pasirodė nacionalinėje atrankoje ir užėmė šeštą vietą. „Eurovizinė“ Kasios daina „Flashlight“ bus įtraukta į netrukus pasirodysiantį antrąjį atlikėjos albumą. 

Pergalingasis pasirodymas „Krajowe Eliminacje 2017“ finale:

„Flashlight“ vaizdo klipas:

Primename, jog Lenkijos atstovė pasirodys gegužės 9 dieną vyksiančiame pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje. Kaip vertinate „Flashlight“? Kviečiame komentuoti!

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

1 komentaras
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
euro2017
euro2017
prieš 7 metus

eilini karta norisi sakyti NEXT.