Atrankos

Aistė Pilvelytė trečią kartą tampa vakaro lydere, Lolita Zero palieka atranką

aistepilvelyte01Šiandien Lietuvos nacionalinėje atrankoje balsavimo teisė buvo suteikta ir užsienio komisijai, kuri savo vertinimais ne juokais privertė sunerimti konkurso favoritus. 

Lietuvos atranka lėtais, bet užtikrintais žingsniais artėja prie finišo tiesiosios. Po šiandieninės aršios kovos konkursą paliko keturi iš aštuonių atlikėjų – Gytis Ivanauskas, Edgaras Lubys, grupė „E.G.O.“ ir Gražvydas. Susumavus Lietuvos ir užsienio komisijų bei žiūrovų vertinimus paaiškėjo, jog vakaro nugalėtoja jau trečią kartą tapo Aistė Pilvelytė, o kartu su ja į kitą etapą keliauja Sasha Song, Greta Zazza ir Ieva Zasimauskaitė. Pastaroji jau spėjo pasidalinti atsisveikinimo pranešimu savo „Facebook“ paskyroje, tačiau tai padarė per anksti. Tiek Ieva, tiek Gytis Ivanauskas surinko vienodą taškų skaičių, tačiau pagal atrankos taisykles, tokiais atvejais svaresnė yra komisijos nuomonė. Kadangi komisija nustūmė Gytį į rezultatų lentelės galą, Ieva toliau tęs savo muzikinę kovą ir jau po dviejų savaičių pasirodys pusfinalyje.

Šiek tiek netikėtu tapo užsienio komisijos balsavimas. Atrankos favorite vadinama Aistė Pilvelytė sulaukė nemažai kritikos ir pelnė iš užsieniečių tik 6 balus, kuo spėjo pasinaudoti Sasha Song, pakilęs į komisijos bendrosios vertinimų lentelės viršūnę. Visgi 2009 metais „Eurovizijoje“ pasirodžiusiam atlikėjui pritrūko žiūrovų balsų, tad pasivyti nacionalinės atrankos veteranės Sashai šį kartą nepavyko.

Galutinė rezultatų lentelė:

7 laidos rezultatai

Vakaro nugalėtojos pasirodymas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus