Nuotr. iš asmeninio atlikėjos albumo
Atrankos

Paaiškėjo pirmieji Ukrainos finalininkai

Nuotr. iš asmeninio atlikėjos albumo
Tayanna. Nuotr. iš asmeninio atlikėjos albumo

Šį vakarą „Eurovizijos“ dainų konkurso atstovo paiešką pradėjo renginio šeimininkė Ukraina. Pirmosios laidos metu scenoje pasirodė aštuoni atlikėjai, iš kurių tik dviems pavyko peržengti pusfinalio ribą. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, jog vasario 25-ąją vyksiančiame finale pasirodys Tayanna su daina „I love you“ ir Salto Nazad su gimtąja ukrainiečių kalba skambančiu kūriniu „O, Mamo!“.

Atlikėjus vertino patyrusi komisija – populiarus Ukrainoje ir Rusijoje kompozitorius Konstantinas Meladzė, pernai „Eurovizijoje“ triumfavusi Jamala ir Andrėjus Danilko, kuris konkurso gerbėjams yra labiau pažįstamas Verkos Serdiučkos slapyvardžiu. Tiesa, komisijos ir žiūrovų nuomonės šį vakarą išsiskyrė. Aukščiausią įvertinimą iš komisijos gavęs Salto Nazad, žiūrovų buvo įvertintas tik trečia vieta. O televizijos žiūrovų balsavimą laimėjusi Tayanna pagal komisijos balsavimą liko antra.

Pusfinalio metu scenoje savo dainas pristatė jau išrinkti „Eurovizijos“ dalyviai – Gruzijos atstovė Tako Gachechiladzė ir grupė „NAVI“ iš Baltarusijos. Grupė „NAVI“ taip pat pristatė baltarusišką Jamalos dainos „1944“ versiją.

Pirmojo pusfinalio nugalėtojų pasirodymai:

Tayanna – „I love you“:

Salto Nazad –  „O, Mamo!“:

Baltarusijos atstovų „NAVIBAND“ pasirodymas:

Gruzijos atstovės Tako Gachechiladzės pasirodymas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

0 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus