Atrankos

Ketvirtoje Lietuvos atrankos laidoje triumfuoja Aistė Pilvelytė

aiste2Šįvakar LRT televizija transliavo ketvirtąją Lietuvos nacionalinės atrankos laidą, kurioje prisistatė paskutinis atlikėjų pogrupis. Po vienuolikos pasirodymų, susumavus komisijos ir žiūrovų balsavimo rezultatus, paaiškėjo vakaro nugalėtoja – Aistė Pilvelytė.

Atrankų veteranė įrodė, jog vis dar turi parako ir pirmoji šių metų atrankoje iškovojo daugiausiai tiek žiūrovų, tiek komisijos taškų. Maža to, Aistė sulaukė šįmet rekordinio publikos palaikymo, pelniusi 1016 balsų. Į kitą etapą taip pat pateko Alanas, „Queens of Roses“, Valerija Iljinaitė, Neringa Šiaudikytė ir Evaldas Vaikasas. Deja, tačiau šių metų „Eurovizijos“ durys liko užvertos penkiems dalyviams – Shiny Raia, Julijai Jegorovai, Audriui Janoniui, Elvinai Milkauskaitei ir Vlad Max.

Komisiją sudarė Ramūnas Zilnys, Darius Užkuraitis, Povilas Meškėla ir Gintaras Rinkevičius. Primename, jog kitą šeštadienį išvysime jau penktąją atrankos laidą, kurioje susikaus dvylika atlikėjų, įveikusių pirmąjį konkurso etapą.

Galutinė rezultatų lentelė:

rezultatai

Vakaro nugalėtojos pasirodymas:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

8 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
uz tai
uz tai
prieš 7 metus

tik Aistes daina sudomino isklausyt iki galo dainos,o kitos erzino ir neuzkabino, kantrybes neuzteko isklausyt, nors megstu siuolaikiska muzika.Zazza ir Paula vertos finalo,bet tai dainos,kurios greit atsibosta,perdaug lengva ir kazkur girdeta.Aistes pasirodymas neprailgo ir buvo idomu ziureti,bet reikia padirbet , kad nebutu klaidu, bet tikiu,kad ji susitvarkys.Vienintelis man dar buvo idomus LT UNITED pasirodymas, nors dauguma lietuviu ir uzsienieciu peike .Palaikau ne is gailescio, bet del to ,kad stipri daina , man dainos mistika prikausto demesi

Diedas
Diedas
prieš 7 metus

Duokite pagaliau Aistei sudalyvauti, kiek kankinsite panička.

I.
I.
prieš 7 metus

Neįdomu! Užpraeitais metais Aminata, praėjusiais vėl panašaus stiliaus latvių dainininkas, šiais metais vėl „Aminata”. Tikrai neverta siųsti.

Salint is atrankos
Salint is atrankos
prieš 7 metus

Pazeide taisykles, daina truko 3 min 30 s, salint is atrankos!

RrJ
RrJ
prieš 7 metus

Kiek galima vėl tokį šansą praleisti??? Tik Aistė!

LTU
LTU
prieš 7 metus

Negaliu patikėt Audrius Janonis nepateko. 2 taškai iš komisijos… Pasityčiojo…

Tadas
Tadas
prieš 7 metus

Aiste važiuok į Kijevą 🙂

Liepa
Liepa
prieš 7 metus

Aistė turi atstovauti Lietuvą kas bet ko :)))