Avrotros nuotr.
Eurovizija 2017 (dalyviai)

Iš „Vaikų Eurovizijos“ į suaugusiųjų dainų konkursą: Nyderlandams atstovaus O’G3NE

Avrotros nuotr.
Avrotros archyvo nuotr.

AVROTROS televizija, atsakinga už Nyderlandų atstovo išrinkimą ateinančioje „Eurovizijoje“, paskelbė, jog šaliai Kijeve atstovaus merginų trio O’G3NE. Praėjus mėnesiui po Stokholmo „Eurovizijos“ olandų spaudoje buvo pasklidusi žinia, jog vietinė televizija svarsto būtent šio kolektyvo kandidatūrą. Tiesa, gandai oficialiai buvo patvirtinti tik šią savaitę. Konkursinį olandų kūrinį išgirsime kitąmet.

O’G3NE grupę sudaro trys seserys Lisa, Ammy ir Shelley. Kolektyvas yra vienas populiariausių Nyderlanduose. Nors 2007 merginos atstovavo savo gimtinei „Vaikų Eurovizijoje“ ir užėmė 11 vietą, populiarumą pelnė tik 2014 metais po pergalės vietiniame muzikiniame projekte „The Voice“. Beje, tai yra pirmasis kolektyvas pasaulyje, iškovojęs pergalę šio formato šou. Vėliau merginos dalyvavo projekte „Geriausi Nyderlandų vokalistai“, kurio metu demonstravo savo vokalines galimybes ir išskirtiniais perdainavimais sparčiai rinko peržiūras „Youtube“ tinkle. Šių metų rugsėjo gale buvo pristatytas debiutinis O’G3NE albumas „We got this“.

Lisa, Amy & Shelly pasirodymas 2007 metų „Vaikų Eurovizijoje“:

AVROTROS televizijos generalinis direktorius Eric Van Stade paaiškino: „Pastaruosius kelerius metus dirbome su garsiais, patyrusiais šalies atlikėjais. Tai mums įrodė, jog esame svarbūs žaidėjai populiariajame dainų konkurse, todėl nusprendėme tęsti šią tendenciją su O’G3NE kolektyvu. Be jokių abejonių, šios merginos tarp klausytojų yra favoritės atstovauti mūsų šaliai „Eurovizijoje“. Didžiulė gerbėjų armija, 100 tūkst. sekėjų socialiniuose tinkluose ir milijonai peržiūrų „Youtube“ tinkle parodo, kiek daug žmonių myli šį trio.“

„Tai neįtikėtina. Praėjus 10 metų po atstovavimo Nyderlandams „Vaikų Eurovizijoje“ mums suteikta galimybė dar kartą ginti savo šalies garbę. Mes didžiuojamės, jog AVROTROS televizija sudėjo savo viltis į mus. Mes labai laukiame šio muzikinio nuotykio“, – spaudos pranešime pasakojo O’G3NE merginos.

Pirmasis merginų singlas „Magic“:

Pasirodymas projekte „Geriausi Nyderlandų vokalistai“, už kurį merginas pagyrė pati Emeli Sande:


Primename, jog šįmet Nyderlandams atstovavo žavusis Douwe Bob su daina „Slow Down“. Atlikėjas didžiajame konkurso finale užėmė 11 vietą. Pagrindiniais Douwe ginklais tapo paprastumas, nuoširdumas ir 10 sekundžių pauzė vidury pasirodymo, kurios metu atlikėjas suteikė žiūrovams trumpą progą susimąstyti apie gyvenimą.

Nyderlandų pasirodymas šių metų „Eurovizijos“ finale:

Prenumeruoti
Pranešti apie
guest

2 komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Fantastika
Fantastika
prieš 7 metus

Labai grazios merginos, manau lygiu pagal grozi sioje Eurovizijoje joms nebus

Gabrielius
Gabrielius
prieš 7 metus

Pagaliau kažkas kitokio, įdomesnio iš Nyderlandų!